OHMYGOSSIP — 117-kilone naine harrastab paljudele üllatuseks ja eeskujuks palju füüsilist jõudu ja nõtkust nõudvat postitantsu*. Märkimisväärselt ülekaaluline Eda Marbury on võitnud kõik oma enesetundeprobleemid tänu postitantsule – üks pööre korraga. 

Veel mõni aeg tagasi ei suutnud Eda Marbury end peeglistki vaadata, aga nüüd on temast saanud tõeline internetisensatsioon, kes on inspireerinud teisigi liigse kaalu all kannatavaid. 25-aastane Eda räägib, et tango on pannud teda ennast tundma sensuaalse, seksika ja tugevana.

Nagu juba varem märgatud, sobib postitants kõigile – ka 66-aastastele vanaisadele. Mõned aastad tagasi võlus Talendisaate žürii ära ülekaaluline pereema Lulu, kes üllatas kõiki oma võrratu tantsunumbriga.

_______________________________________________________
Mis on postitants?
Tegemist on igati uudse,  paeluva ning lõbusa trendiga finessis. Mitmekülgsete harjutuste ja trikkide tegemine vormib Postitants harrastaja keha kadestusväärselt ilusaks ning painduvaks. See võimaldab tunda ennast ideaalses füüsilises vormis ning  naiselikult seksika ning enesekindlana. Postitants on suurepärane alternatiiv aeroobikale ja jõusaalile. Antud treening on tantsukunsti ja spordi, koreograafia ja akrobaatika unikaalne kooslus. Teie partneriks ja samaaegselt võimlemisvahendiks on tantsupost, tantsu liikumisjoon võib olla horisontaalne (keerdliigutused tantsuposti ümber), kui ka vertikaalne (tantsupostil sooritatavad elemendid, akrobaatika trikid). See on treening, mis annab peaaegu piiramatus koguses võimalusi oma tantsutehnika täiustamiseks, mille keerukuse tase sõltub tantsija ettevalmistuse ja treenituse tasemest. Jõu- ja aeroobsed harjutused pakuvad teile tõelist ajakokkuhoidu saavutamaks treeninguga oma eesmärke. Liigutuste mitmekülgsus annab võimaluse nautida kaasahaaravat, rütmilist ja efektiivset tantsulist treeningut. Koormust saavad kogu keha lihasgrupid.

Avafoto: Youtube

Vaata lisaks:
Üle 20 kilo langetanud naised ütlevad: 11 fakti, mida peaksid teadma
OHMYGOSSIP — Püsiv kaalulangetus nõuab elustiili muutust. Kuigi see ei pruugi olla kergemate killast, saab sellega igaüks hakkama. Alljärgnevas leiad salenemisega seotud rõõmud ja mured, vahendab Prevention.com

Treening muudab rasvarakkude epigeneetikat
OHMYGOSSIP — Juba vähene füüsiline aktiivsus muudab DNA avaldumismustrit! Rootsis Lundi ülikoolis läbi viidud uuring kirjeldas esmakordselt, mis toimub meie rasvarakkudega epigeneetilisel tasandil siis, kui otsustame ette võtta füüsilise treeningu, vahendab ERR teaduseportaal.

Kui iga päev süüa 300 kcal vähem, olete aastaga kaotanud kuni 15 kilogrammi!
OHMYGOSSIP — “Pole võimalik minna õhtul magama saledana ja ärgata tüsedana. Lõviosa inimestest võtab kaalus juurde märkamatult,” ütleb USA tarbijakäitumise ja toitumisteaduste professor Brian Wansink, kelle raamat “Arutu söömine. Miks me sööme rohkem kui arvame” ilmus hiljuti eesti keeles.