Kas Britney on kihlunud? Seda küsib Daily Mail pärast seda, kui välja on ilmunud uued pildid, kus staar demonstreerib suurt teemantsõrmust. Õiges sõrmes.

Küll Britney Spearsi  (27) armutasandil käivad asjad kiiresti – vaevalt on ta oma mänedzeri Jason Trawickiga (37) suhet alustanud, kui mehel on juba õnnestunud kihlasõrmus pop-printsessi sõrme libistada. Briti ajaleht kirjutab, et Britney oli vägagi teadlik oma uuest aksessuaarist. Kui teda fotografeeriti, hoidis ta vasakut kätt sellises asendis, et võimatu oli sõrmust mitte märgata. Pildid lauljatarist ja tema uuest armastusest Jason Trawickist, tehti sel reedel Los Angeleses. Britney ja Jason lahkusid naeratades ja rõõmsalt ühest restoranist, kuid kommenteerima võimalikku kihlust nad ei nõustunud.

“Britney ise oli ilmselgelt õnnelik ja asjade käiguga rahul, suur ja lai naeratus näol”, kommenteerib üks pealtnägija. Paarike keeldus uudist kommenteerimast, vastates ei eitavalt ega ka jaatavalt. Kõigest paar kuud kurameerinud Britney ja Jason tõid oma suhte avalikkuse ette vaid nädalakesed tagasi. Jason, kes on Britney venna vana semu, saab väga hästi läbi ka naise poegadega ning on pälvinud Britney isa heakskiidu. Hiljuti käisidki Brit, tema isa, Jason ning pojad Jayden ja Sean viiekesi Kariibidel puhkamas. Ehk saab nüüd Britney allakäigutee lõplikult otsa?