OHMYGOSSIP – Hei armsad! Nagu paljud teist juba teavad, alustasin eelmisel aastal koostööd Iisraeli turismiministeeriumi ja Iisraeli Valitsuse turismibüroo Rootsi esindusega! Augustis käisin koos Margusega Iisraelis ning külastasin mitmeid põnevaid kohti – Tel Avivi, Jeruusalemma, Surnumerd, Negevi kõrbe ja palju teisi põnevaid kohti! Ohmygossip TV uues saates toome teieni esimese osa Iisraeli reisipäevikust, esmajoones palju tänavapilte maailmalinnast, mis eal ei maga. Welcome to Israel, welcome to Tel Aviv!

Vaata ka:
Helena-Reet: OHMYGOSSIP alustas koostööd Iisraeli turismiministeeriumi ja Iisraeli Valitsuse turismibüroo Rootsi esindusega
OHMYGOSSIP — Mul on suurepäerased uudised! Kuna olen suur reisija, armastan erinevaid maid ja kultuure ning armastan väga Iisraeli, on mul eriliselt hea meel teatada, et alustasin koostööd Iisraeli turismiministeeriumi (Israel Ministry of Tourism) ja Iisraeli Valitsuse turismibüroo Skandinaavia esindusega (Israel Government Tourist Office Nordics). See on mulle tohutu au ning olen selle võimaluse eest väga tänulik.

Helena-Reet: 8 nippi, kuidas suvisest Iisraeli reisist maksimum võtta + FOTOD!
OHMYGOSSIP — Saabusin hiljuti mõnusalt puhkusreisilt ning pean tõdema, et suvine Iisrael on kuumimatest kuumim! Seda igas mõttes! Kuid kui rääkida korraks vaid temperatuurist, siis seda on rohkem kui küllaga — 42°C Negevi kõrbes, Tel Avivis ja Jeruusalemmas ca 36°C. Minu viimane reis Iisraeli oli detsembris, siis oli umbes 15 kraadi võrra jahedam (loe: vähem palav).

Soovid õppida Iisraelis? Taotle Iisraeli saatkonna kaudu stipendiumi!
OHMYGOSSIP — Iisraeli saatkond Soomes koostöös Iisraeli välisministeeriumiga võimaldab Eestist pärit õpilastel vanuses kuni 35-aastat minna Iisraeli stipendiumiga õppima. Stipendiumi 2016.aastaks on võimalik taodelda läbi Iisraeli saatkonna Helsingis. Valikuvõimalus erinevate kursuste vahel on suur – võite minna suvisele keeltekursusele või õppida Iisraelis terve akadeemilise aasta jagu.

GoIsrael blogi #1: Kingitused Iisraeli sõpradele ja koostööpartneritele on valitud! FOTOD!
OHMYGOSSIP — Alustasin koostööd Iisraeli turismiministeeriumi (Israel Ministry of Tourism) ja Iisraeli Valitsuse turismibüroo Skandinaavia esindusega (Israel Government Tourist Office Nordics) ning peatselt sõidan ministeeriumi külalisena koos mehega Iisraeli. Iisraeli “meedia ambassador´ina” Põhjamaades ja Eestis on minu ülesandeks tõsta Eestis, Soomes ja Rootsis teadlikkust Iisraeli turismivõimaluste, sihtkohtade ning elu-olu kohta. Reklaamin ?#?GoIsrael? lehti Ohmygossip lehtedel ja sotsiaalmeedias ning tutvustan artiklite, intervjuude, blogide, fotode ning meediakohtumiste läbi Iisraeli Põhjamaades. Seoses sellega kohtume paljude inimestega, käime mitmetes ettevõtetes ning loome uusi kontakte.