Eilses saatesarjas „See vist ongi armastus“ rääkisid teiste hulgas oma armuloo ka näitleja Lauri Pedaja ja Margret Järv. Paar kohtus veebiseriaali „Ohver“ võtetel ning tähistas just oma esimest aastapäeva.

“Lendasin talle otsekohe peale, ei hakanud mingi romantikaga jändama,” meenutab Lauri, kuidas ta Margreti südame võitis.

Tüdruk rääkis, et Lauri otsekohene lähenemine talle peale läkski, sest varasemad mehed on tal kõik suured romantikud olnud. “Sellised “ninnu-nännu”,” selgitas Margret Järv.

“Kõik läks nii loomulikult,” meenutas tüdruk, et Lauri oli see, kes esimesena ära armus. “Ma olin ikka kõrvuni sees,” kommneteeris Lauri.

Kuidas noored aga kokku kolimise ära otsustasid? “No me elasime ju erinevates linnades ja pole ju normaalne suhe, et nädalavahetustel saame kokku, joome täis ja läheme kluppi,” rääkis Lauri Pedaja, et nende arvates polnud sellisel suhtel mingit mõtet.

Margreti sõnul mõtles ta kaua, enne kui sellise suure sammu kasuks otsustas. “Ma pole kunagi kedagi üle kahe päeva välja kannatanud. Lauri on esimene mees, kellega koos ma elada suudan.” Ta lisas, et kooselu õnnestub neil ilusti ning on vaid üks asi, mida ta Laurile õpetada püüab. See on koristamine. “Ma küll ei kavatse elu lõpuni ta järelt koristama jääda.”