OHMYGOSSIP — Ligikaudu pooled naised on öelnud, et teesklevad orgasmi. Hiljutine uuring paljastas, et tegelikult teesklevad 17-25% meestest samuti, vahendab Sexual and Relationship Therapy. Naiste teesklemise motiive on hoolikalt uuritud, kuid meeste põhjustele ei ole suurt tähelepanu pööratud. Uuringus osales 230 Kanada ja Ameerika meest, kes olid vanuses 18-29 aastat. Osalejad olid olnud paarisuhtes vähemalt 4 kuud.

Levinuim põhjus, miks mees teeskleb orgasmi saamist, oli see, et sooviti tõsta partneri enesehinnangut. Nad soovisid näidata, et naine on hea, kuigi mees ei saanud üldse orgasmi. Teise põhjusena toodi välja, et ei soovitud partnerit solvata. Osad mehed kirjeldavad, et olid purjus ning seetõttu ei suutnud tegelikult orgasmi saada.

Uuring tõestas, et mida tihemini mees teeskleb orgasmi saamist, seda õnnelikum on ta koos oma partneriga. “Tihti teeseldakse orgasmi partneri tõttu ja tihti teebki see suhte harmoonilisemaks ja õnnelikumaks,” ütleb uuringu koostaja Léa J. Séguin. Lihtsamini öeldes näitab see, mehed hoolivad oma partnerist. Uuring ei puuduta muidugi kõiki mehi. On ka neid, kes teesklevad orgasmi, sest ei ole seksi või partneriga rahul ning ei taha seda välja näidata.

 

Avafoto: (PantherMedia/Phovoi R./Scanpix)

Loe lisaks:
Spice Girl Melanie Brown imestab: “Kuidas on võimalik mitte orgasmi saada?”
Skandaalne Spice Girlsi laulja Melanie Brown, kellel on mitmed ebaõnnestunud suhted seljataga, räägib, et ta armastab masturbeerida ning soovitab enne seksuaalvahekorda vannis lõõgastuda ja rahustavat muusikat kuulata.

Naiste salasoovid: kui ainult mehed teaksid neid asju suuseksi kohta
OHMYGOSSIP — Täiuslik voodielu, õrnused, hellused, üksteise mõistmine on see, mida me kõik soovime oma partneriga jagada. Mees – usu või mitte, aga sa võid selle täiesti nässu keerata. Naised räägivad, mille täpselt!

Mehed paljastavad salajased seksirituaalid, mida iga kord järgivad
OHMYGOSSIP — Women´s Health püüdis kinni mõned mehed, kes olid avameelselt nõus paljastama rituaalid, mille alati kaasavad seksi. Kas mõni neist tundub ka sinu jaoks tuttav?