OHMYGOSSIP — Milline päev on voodis hullamiseks kõige soodsam?! Esmaspäev on harilikult selline päev, kui midagi märkimisväärselt põnevat ei toimu. See on päev, mida sooviksid, et see mööduks kiiremini – vähemalt Inglismaal elavad inimesed arvavad nii, vahendab Women´s Health veebileht.

Brittide tehtud uuringus küsitleti tuhandeid paare ja arutleti nende seksiharjumuste üle. Uuringu kohaselt harrastavad britid kõige tõenäolisemalt laupäeva õhtust seksi. Teiseks päevaks oli populaarne pühapäev. 22% vastanutest jagas voodirõõme ka reedeti.

Uuringus selgus, et britid armatsevad rohkem, kui on soojem aastaaeg. Pooled vastanutest pidasid oma seksuaalelu suvel aktiivsemaks ning sügisel hakkab seksisoov taas hääbuma.

Avafoto: Unsplash

 

Loe lisaks:
Naised räägivad: Selline oli minu kõige julgem seksikogemus
OHMYGOSSIP — Kuum! Soome naisteajakirja seksiküsitlus selgitas välja, millised on soome naiste kõige julgemad seksikogemused. Milline on olnud sinu kõige julgem seksitrikk? Oled ehk teinud seda jõe peal hõljuvas paadis kõikide nähes? Või korraldanud Fifty Shades of Grey-tüüpi stseenikese koos käeraudadega? Me Naiset suures seksiküsitluses osales 764 naist.

Naiste salasoovid: kui ainult mehed teaksid neid asju suuseksi kohta
OHMYGOSSIP — Täiuslik voodielu, õrnused, hellused, üksteise mõistmine on see, mida me kõik soovime oma partneriga jagada. Mees – usu või mitte, aga sa võid selle täiesti nässu keerata. Naised räägivad, mille täpselt!

Lõuna-Aafrika arstid siirdasid patsiendile uue peenise
OHMYGOSSIP — Lõuna-Aafrika Vabariigi arstide teatel õnnestus neil teostada ajaloo esimene edukas peenise siirdamine. Kaplinna Tygerbergi haigla ja Stellenboschi ülikooli koostöös teoks saanud operatsioonist on möödas juba kolm kuud, kuid alles nüüd olid arstid valmis kindla veendumusega teatama, et siirdamine edukaks osutus, vahendasid Reuters ja YLE.

Tantra magamistoas – koge seksi, millesse on haaratud nii ihu kui hing
OHMYGOSSIP — Tahad kogeda elu parimat seksi, millesse on haaratud nii ihu kui ka hing? Ajakiri Üks annab vihjeid, kuidas jõuda selleni, mis näib olevat kättesaadav vaid vähestele pühendunutele, kirjutab Marita Saar ajakirja novembri/detsembri numbris.

12 seksiga seotud probleemi, millega pöördutakse teraapiasse
OHMYGOSSIP — Glamour.com lehe poolt kokku pandud 12 seksiga puudutavat probleemi, mida teraapias enim avaldatakse. Kõik need probleemid on õnneks lahendatavad.

Seks aitab kortsude vastu
OHMYGOSSIP — Uurimus, mis viidi läbi 3500 inimese hulgas, tuvastas et inimesed, kes seksisid rohkem kui kolm korda nädalas, nägid tunduvalt nooremad välja kui need, kes seksisid harvemini.

9 tegevust paarisuhtes, mis on petmisest veel hullemad
OHMYGOSSIP — Nii mõnigi meist on ilmselt seda meelt, et petmine on äärmiselt alatu ning üks kiiremaid teguviise suhte lõhkumiseks. Suhtes võib olla tegelikkuses ka teisi tegureid, mis viivad igaveseks teie teed lahku.

7 lauset, mida vallalised kuulda ei taha
OHMYGOSSIP — Kas sinu sõber on endiselt vallaline? Kuigi sa võid arvata, et see on halvim, mis ühe inimesega juhtuda saab, on ehk targem oma arvamus endale jätta. Sinu sõber on ilmselt omast vabast tahtest vallaline ega hooli põrmugi, mida sina asjast arvad – kuid kui asjalood on teisiti ning ta otsib aktiivselt armastust, siis kindlasti ei aita ka see, kui talle tema vallalise staatust muudkui nina alla hõõrud.

8 nippi, kuidas muuta suhe rahuldustpakkuvamaks
OHMYGOSSIP — Kas suhe vajaks veidi kohendamist või jalule upitamist? Real Simple veebileht annab väga lihtsad ning tõhusad juhtnöörid kuidas paarisuhet paremaks muuta.

8 vihjet sellest, et ta on sinuga vaid seksi pärast
OHMYGOSSIP — Kuidas aru saada, kas kaaslasel on sinuga tõsi taga? Yourtango.com esitleb ohumärke, et kaaslane on huvitatud vaid seksist. Loe alljärgnevad punktid läbi, siis tead, mis suunas liigute.

Naiste salasoovid: kui ainult mehed teaksid neid asju suuseksi kohta
OHMYGOSSIP — Täiuslik voodielu, õrnused, hellused, üksteise mõistmine on see, mida me kõik soovime oma partneriga jagada. Mees – usu või mitte, aga sa võid selle täiesti nässu keerata. Naised räägivad, mille täpselt!

Mehed paljastavad salajased seksirituaalid, mida iga kord järgivad
OHMYGOSSIP — Women´s Health püüdis kinni mõned mehed, kes olid avameelselt nõus paljastama rituaalid, mille alati kaasavad seksi. Kas mõni neist tundub ka sinu jaoks tuttav?

Mehed toovad välja omaduse, mis jätab voodilinade vahel armatsemise puudulikuks
OHMYGOSSIP — Magamistoas toimunu peaks pakkuma rahuldust ja naudingut mõlemale. On üks omadus, mis muudab naised meeste sõnul väga igavaks voodipartneriks, vahendab Elite Daily.

6 valet, mida vallalised naised endale sisendavad
OHMYGOSSIP — Põhjuseid, miks oled jätkuvalt vallaline, võib leida mitmeid. Alljärgnevas leiad 6 enamlevinumat väidet, mille uskumisega ei tasuks enesele liiga teha.

7 märki sellest, et tõrjud alateadlikult armastust eemale
OHMYGOSSIP — Üks on igavesti vallaline, teine on valusa lahkumineku läbi teinud, kolmas elab suhtes, mis ei ole ammu enam see. Võib olla, et nad kõik on tahtmatult armastuse endast eemale tõrjunud, vahendab Good Housekeeping ja jagab 7 tunnust, et end olukorrast ära tunda.

Nastja: Truudusetus ei ole ainult füüsiline petmine
OHMYGOSSIP – “Selgeltnägijate tuleproovi” võitnud Nastja ütleb, et on inimesi, kellele flirt ja intriigid on eluliselt vajalikud. “Tundub, et neid on tegelikult rohkem kui neid, kelle osaks on armastada vaid üht,” ütleb Nastja ajakirjale Naised.

Kas küberseks on petmine?
OHMYGOSSIP -Kas küberseks on petmine? Kas see tähendab, et ta armastab teid vähem? Kas internetist porno otsimine on niisama halb kui anonüümne flirt jututoas?