Kuum kutt Nick Lachey (35), kel au olla Jessica Simpsoni eksabikaasa, on jälle vallaliste turul tagasi! Ameerika poplaulja ning poistebändi 98 Degrees üks vaatamisväärsusi alustas napilt peale abielulahutust Jessicast suhet näitlejatari ja modelli Vanessa Minnilloga (28).

Paarike oli koos alates aastast 2006. Vanessa esindaja kommenteeris ajakirjale People mõned päevad tagasi: “Jah, Nick ja Vanessa otsustasid tõepoolest üksmeelselt lahku minna, kuid jäävad väga headeks sõpradeks, kes kindlasti edaspidigi teineteisest hoolivad.” Juba tükk aega enne nende kahe lahkumineku-uudise lagedale tulekut ümbritses paari kuulujuttude hunnik, mis nende tülidest aimu andis. Juuni alguses arvas Vanessa, et “midagi neil siiski veel on”, nagu ta toimuvat kirjeldas. “See oli õige otsus nende mõlema jaoks”, sõnas üks lähedalseisvatest isikutest.

Kuigi Nick kunagi poistebändis laulis, sai ta siiski veel kuulsamaks alles Jessica Simpsoniga abielludes. Neil oli reality-show “Newlyweds” – kaamerad jälgisid iga kuulsa paarikese sammu, näitates maailmale kui palju neil raha on ja kuidas nad seda kulutavad, mida nad õhtuks söövad, kus nad käivad ja piiludes isegi nende magamistuppa. Tegelikult oli sari kivi Jessica kapsaaeda, sest nagu hiljem kommenteeritud, näitas lauljatar seal vaid oma rumalust. Ka Nick ise on oma eksabikaasat korduvalt “lolliks blondiiniks” nimetanud. Nick ja Jessica olid koos aastail 1999-2005, neist viimased kolm aastat abielus.

Hetkel tegeleb Nick oma soolokarjäärile tuule tiibadesse puhumisega.