OHMYGOSSIP — Sooloseksi puhul saab lisaks käte abile kasutada ka spetsiaalseid enda rahuldamiseks mõeldud erootikapoest soetatavaid esemeid, aga tundub, et naistele kõlbavad tegelikult ka tavalised kodus leiduvad asjad. Naised on paljastanud Reddit veebiajakirjale ebatavaised esemed, millega nad masturbeerinud on. See nimekiri on hullumeelne!

Üks naistest tunnistas, et kasutas Vatikanis olles libestina püha vett. Teise naise meenutused lähevad aastasse 1995, kui ta kasutas enese rahuldamiseks piiparit.

Üks noor neiu tunnistab, et kasutas mitmeid kordi enese rahuldamise abivahendina kokanoa pead. Järgmisele naisele kõlbas erootiliseks vahendiks barbie nukk, kui ta hõõrus end mänguasja jalgadega. Leidub naine, kes kasutas kuumal päeval autoga sõites eneserahuldamiseks jääkuubikut.

Ühelgi naisel ei tundu olevat puudu kujutlusvõimest. Kummalisse listi mahub veel ka tolmuimeja voolik, juuksehari, tooli jalg ja PlayStation´i kontroller. Üks naistest avaldab, et tema seksuaalsed seiklused algasid mullivanni veesurvest tekkinud naudingust. Järgmisele naisele sobivad masturbeerimiseks kõik puidust esemed, aga ta eelistab neid kasutada kondoomiga. Sooloseksiks on sobinud ka haamer, elektriline hambahari ja kitarri kael. Üks naine olevat teinud omale romantikat külmutatud vorstiga.

Üsna omapärase valikuna kõlavad rulluisud, küünlad, Ken´i nukk. Üks naine on saanud orgasmi vatitikuga, teine rull harjaga, kolmas kondoomi sisse pandud sealihaga. Nii et need, kes ootasid siit nimekirjast kurki või banaani, eksivad rängalt. Ent siiski tasub meeles pidada, et enda rahuldamisega tuleks säilitada ettevaatusabinõud. Tugevad esemed võivad su tuppe vigastada ja samuti ka ebahügieenilised olla. Hooli oma tervisest!

 

 

Vaata lisaks:
9 tegevust paarisuhtes, mis on petmisest veel hullemad
OHMYGOSSIP — Nii mõnigi meist on ilmselt seda meelt, et petmine on äärmiselt alatu ning üks kiiremaid teguviise suhte lõhkumiseks. Suhtes võib olla tegelikkuses ka teisi tegureid, mis viivad igaveseks teie teed lahku.

7 lauset, mida vallalised kuulda ei taha
OHMYGOSSIP — Kas sinu sõber on endiselt vallaline? Kuigi sa võid arvata, et see on halvim, mis ühe inimesega juhtuda saab, on ehk targem oma arvamus endale jätta. Sinu sõber on ilmselt omast vabast tahtest vallaline ega hooli põrmugi, mida sina asjast arvad – kuid kui asjalood on teisiti ning ta otsib aktiivselt armastust, siis kindlasti ei aita ka see, kui talle tema vallalise staatust muudkui nina alla hõõrud.

8 nippi, kuidas muuta suhe rahuldustpakkuvamaks
OHMYGOSSIP — Kas suhe vajaks veidi kohendamist või jalule upitamist? Real Simple veebileht annab väga lihtsad ning tõhusad juhtnöörid kuidas paarisuhet paremaks muuta.

8 vihjet sellest, et ta on sinuga vaid seksi pärast
OHMYGOSSIP — Kuidas aru saada, kas kaaslasel on sinuga tõsi taga? Yourtango.com esitleb ohumärke, et kaaslane on huvitatud vaid seksist. Loe alljärgnevad punktid läbi, siis tead, mis suunas liigute.

Naiste salasoovid: kui ainult mehed teaksid neid asju suuseksi kohta
OHMYGOSSIP — Täiuslik voodielu, õrnused, hellused, üksteise mõistmine on see, mida me kõik soovime oma partneriga jagada. Mees – usu või mitte, aga sa võid selle täiesti nässu keerata. Naised räägivad, mille täpselt!

Mehed paljastavad salajased seksirituaalid, mida iga kord järgivad
OHMYGOSSIP — Women´s Health püüdis kinni mõned mehed, kes olid avameelselt nõus paljastama rituaalid, mille alati kaasavad seksi. Kas mõni neist tundub ka sinu jaoks tuttav?

Mehed toovad välja omaduse, mis jätab voodilinade vahel armatsemise puudulikuks
OHMYGOSSIP — Magamistoas toimunu peaks pakkuma rahuldust ja naudingut mõlemale. On üks omadus, mis muudab naised meeste sõnul väga igavaks voodipartneriks, vahendab Elite Daily.

6 valet, mida vallalised naised endale sisendavad
OHMYGOSSIP — Põhjuseid, miks oled jätkuvalt vallaline, võib leida mitmeid. Alljärgnevas leiad 6 enamlevinumat väidet, mille uskumisega ei tasuks enesele liiga teha.

7 märki sellest, et tõrjud alateadlikult armastust eemale
OHMYGOSSIP — Üks on igavesti vallaline, teine on valusa lahkumineku läbi teinud, kolmas elab suhtes, mis ei ole ammu enam see. Võib olla, et nad kõik on tahtmatult armastuse endast eemale tõrjunud, vahendab Good Housekeeping ja jagab 7 tunnust, et end olukorrast ära tunda.

Nastja: Truudusetus ei ole ainult füüsiline petmine
OHMYGOSSIP – “Selgeltnägijate tuleproovi” võitnud Nastja ütleb, et on inimesi, kellele flirt ja intriigid on eluliselt vajalikud. “Tundub, et neid on tegelikult rohkem kui neid, kelle osaks on armastada vaid üht,” ütleb Nastja ajakirjale Naised.

Kas küberseks on petmine?
OHMYGOSSIP -Kas küberseks on petmine? Kas see tähendab, et ta armastab teid vähem? Kas internetist porno otsimine on niisama halb kui anonüümne flirt jututoas?