Selle aasta jaanuaris adopteeris Sandra Bullock väikese poisi – nüüd ootab teda ees lahutus ja temast saab üksikema.

Jesse James´i truudusetus ei purustanud mitte vaid Sandra Bullock´i abielu vaid võttis ka võimaluse nautida pereelu kolmekesi. Sandra Bullock tõi esimest korda avalikkuse ette väikese poja, kelle ta adopteerib üksinda. “Ma olen taotlenud lahutust,” ütleb ta.

Juba jaanuaris tõid Sandra Bullock ja Jesse James koju vastsündinud poisi New Orleans´ist, kellele nad panid nimeks Louis Bardo Armstrong. Seda õnnestus neil saladuses hoida kuni Oscarite jagamise galani 7-l märtsil. “Mul oli üks Louis´i laimiroheline sokk kaasas, mis kogu aeg kotist välja kukkus,” ütleb ta intervjuus ajakirjale People.

Vaid mõned päevad hiljem muutus õnn pisarateks kui algas karussell Jesse James´i seksiseikluste ümber. Bullock´i jaoks oli see shokk. “Mul polnud aimugi. See tundub siiamaani ebareaalne.” Näitleja reageeris kiiresti. “Ma pakkisin ära piisavalt riideid, et hakkama saada. Seejärel võtsin ma kõik Louis´i asjad ja lahkusin linnast.”

Lahutuse andis Bullock sisse möödunud reedel Austin´is Texas´es. Vaatamata sellele ei sulge ta ust endise abikaasa ees täielikult. Ta nimetab suhet temaga “teistsuguseks”. “See on andestamise suhe. Arusaamise suhe. Selleks, et olla toeks tema tervenemisel. Ma ei tea kuidas meie teed tulevikus võivad ristuda. Ma loodan, et ükspäev võib ta Louis´ile olla samasuguseks isaks nagu ma olen  näinud teda oma teistele lastele olemas.”

Peale truudusetust on Bullock´it sügavalt haavanud foto, millel James kannab natsiriideid. “See shokeeris mind ja tegi mind väga kurvaks. See pole see mees, kellega ma abiellusin. See oli tobe ja nürimeelne. Rassismil, antisemitismil, seksismil, homofoobial ja kõigel muul, mis on seotud natsismiga, pole minu elus kohta.”

Kõik hiljuti juhtunu pole aga Sandra Bullock´ilt ära võtnud rõõmu pisipoja üle. Adopteerimisega hakkas tollane abielupaar tegelema juba neli aastat tagasi. Jaanuaris saabus rõõmusõnum kuid sellest teatamisega otsustati oodata kuni Oscari gala on möödas. “Ma ei saa aru, kuidas see meil õnnestus,” ütleb näitleja.

Intervjuus mõtiskleb Bullock ka viimaste tormiliste kuude üle. ” Öelda, et ma olen muutunud, oleks liiga vähe.  Kuid see ei pea olema halb. Olen enda kohta palju teada saanud, kes ma olen ja kes ma ei ole. See, mis mulle kõige kallim on see, et seda poleks sanud juhtuda ilma Jesse´ta. Ehk pidi see juhtuma selleks, et minust saaks parim ema Louis´ile. Me ei suudaks nautida elu parimaid hetki kui meil poleks ka valus.”

“Kahjuks on palju sellist, millest ma hakkan puudust tundma,” ütleb Sandra Bullock intervjuu lõpus.