OHMYGOSSIP — Põhjuseid, miks oled jätkuvalt vallaline, võib leida mitmeid. Alljärgnevas leiad 6 enamlevinumat väidet, mille uskumisega ei tasuks enesele liiga teha, vahendab Your Tango.

1. Arvad, et ümbruses ei olegi kedagi potensiaalset
Asukohaga ei ole kuidagi pistmist selle õige kaaslase leidmisel. Isegi mitte tänapäevamaailmas, kust tehnoloogia võimaldab ühendust pidada lausa teiselpool maakera viibivate inimestega. Isegi linnas, kus on miljon inimest, kurdavad naised, et nad ei leia omale kaaslast. Mehi on kõikjal! Oluline küsimus aga on: kas sul jagub piisavalt enesekindlust, et nendega suhelda?

2. Arvad, et kõik mehed on…
…altvedajad, valetajad, sead jne. Üksi mees ei oska naist sinu meelest hinnata, ükski mees ei ole valmis võrdseks suhteks jne. Milleks üldistada, kui need väited ei pea kunagi üksühele paika?

3. Kujutad ette, et mehed on huvitunud sinust noorematest naistest
Vanus ei tohiks kunagi olla armastuse leidmise piiriks. Mõni kujutab ette, et kõik mehed soovivad nooremaid naisi, mis jäävad keskealiste vanusest allapoole. Tark mees ei otsi vanust, vaid inimest ennast. Eks neid tarku mehi ka jagub ikka, tuleb vaid ise avatud olla.

4. Arvad, et sul on midagi viga
Vaevalt, et keegi end täiuslikuks kujutleb. Iga normaalne inimene leiab endas vigu, puuduseid ja negatiivseid külgi. IGAÜKS! See ei ole kindlasti takistuseks, et endale kaaslast leida. Lase lahti kujutlusvõimest ja ole selline nagu soovid olla. Oma puudujääkide teadvustamine ei peaks takistama kedagi olemast, tegemast ja saamast elus seda, mida soovid. Enda mõtteviis mõjutab, mis valguses ennast näed, samamoodi nagu see mõjutab võimet leida oma kõrvale kallimat.

5. Unistad, et armastus ise su teele satuks
Inimesed planeerivad haridust, karjääri, puhkust ja muid asju. Armastust ei planeerita. Soovime, unistame ja loodame, et see lihtsalt satuks meie teele, kui aeg on sobiv. Soovimine ei vii tegelikult kusagile. Kui tead, mida tahad ja teed selleks midagi, siis saavutad soovitu kiiremini. Keegi ei tule sind kodust otsima omale kaaslaseks.

6. Sa ei näe end piisavalt atraktiivsena
Lihtne on ette kujutleda, milline naine olema peaks. Üks unistab sihvakast ja sportlikust naisest, teine keskpärasest ja kolmas kes teab millisest. Mõni soovib, et naine oleks elav ja humoorikas, teine koduhiirekesest ja tagasihoidlikku kaasat. Maitseid on sama palju, kui on mehi. Oled täpselt nii atraktiivne, kui teisedki. Saad sellest siis aru, kui see õige sinu teele satub.

Avafoto: (PantherMedia/Lev Dolgachov/Scanpix)

 

Loe lisaks:
7 märki sellest, et tõrjud alateadlikult armastust eemale
OHMYGOSSIP — Üks on igavesti vallaline, teine on valusa lahkumineku läbi teinud, kolmas elab suhtes, mis ei ole ammu enam see. Võib olla, et nad kõik on tahtmatult armastuse endast eemale tõrjunud, vahendab Good Housekeeping ja jagab 7 tunnust, et end olukorrast ära tunda.

7 lauset, mida vallalised kuulda ei taha
OHMYGOSSIP — Kas sinu sõber on endiselt vallaline? Kuigi sa võid arvata, et see on halvim, mis ühe inimesega juhtuda saab, on ehk targem oma arvamus endale jätta. Sinu sõber on ilmselt omast vabast tahtest vallaline ega hooli põrmugi, mida sina asjast arvad – kuid kui asjalood on teisiti ning ta otsib aktiivselt armastust, siis kindlasti ei aita ka see, kui talle tema vallalise staatust muudkui nina alla hõõrud.