OHMYGOSSIP – Laulja Karl Madise (56) tütar Carola Madis (29), kes sõitis kaheksa aastat tagasi Los Angelesse elama ja nautis kooselu ilmakuulsa popbändi Black Eyed Peas klahvpillimängija Printz Boardiga (37), on märtsi lõpust tagasi kodumaal. Siin varem tele- ja raadioreporteri tööd teinud Carola ei kipu ise veel kommentaare andma, kuid isa Karl ütleb, et Carola comeback oli tema jaoks ülipositiivne uudis ja armas üllatus!

Miks Carola naasis, ei tea isa öelda: “Ta ütles, et see on olnud liiga pikk aeg, mil ta oli USAs.” Mis plaanid Carolal edasi on, pole selge, kuid isa loodab, et tütar jääb Eestisse: “Ma väga tahan, et ta jääks, ta on suurepärane asjaajaja, keda on kõik tänu tema heatujulisuse ja täpse organiseerimisvõime väga kiitnud.” Karli sõnul elab Carola hetkel naabruses oma emaga, kellel on mitu maja.

Carola lendas Ameerikasse aastal 2008 ning kolis seal resideerinud laulja Kerli Kõivu endisesse korterisse. Mõne aja pärast ilmnes, et Carola on armunud Printz Boardi, kellega ta käis ka Eestis ning poseeris Kroonika esikaanel. Kaks aastat hiljem sahistati, et nad on lahku läinud, kuid Carola kummutas jutud. Tänaseks on siiski selge, et Printz ei ole enam Carola prints valgel hobusel…

Refereeritud artikli täisteksti loe Kroonikast

Carola Madis

Vaata ka:
Carola Madis Ohmygossip.ee’le: Pole maailmas ühtegi inimest kellel poleks mingeid raskusi
“Vanasti arvasin, et tahan olla üks nendest keda inimesed mäletavad ka pärast seda, kui ma ammu juba läinud olen aga nüüd mõtlen – miks? Miks mul seda vaja on? Elu on lühike ja nii palju on õppida. Pigem kasutan seda aega, et saada palju kogemusi ja elamusi ja nautida iga hetke siin imekaunil planeedil,” räägib Los Angeleses resideeruv särtsakas, töökas ja loodust hindav Carola Madis Ohmygossip.ee’le.

“Uudishimu nurk”: Külaliseks Carola Madis!
Tänaseks külaliseks ja uudishimu jahutajaks on kaunis Carola Madis. Carola tegi agaralt intervjuusid Kanal2 “Reporterile”, Raadio 2-le ning osales tõsieluseriaalis “Nädal aega ilma”. Samuti on Carola kaunistanud Eesti Playboy’d. Los Angeleses resideeruv reporterineiu Carola Madise elukaaslaseks on Printz Board, kes on bändi Black Eyed Peas klahvpilli- ja trompetimängija, muusikaline direktor ja produtsent. Nüüd aga uudishimu rahuldama…

Carola Madis Ohmygossip.ee’le: Ma ei söö geneetiliselt muundatud toitu
“Jälgin väga, mida suhu pistan ja üritan oma toiduvaliku hoida nii loodusliku ja tervislikuna kui võimalik,” räägib särtsakas, ambitsioonikas ning tervislikkust hindav Los Angeleses elav reporter Carola Madis Ohmygossip.ee’le.