Uueks staariks Rootsi muusikaelus on Agnes, kes edukalt ka rahvusvahelist karjääri teeb. “Release me” on Inglismaal singlite listil kiirelt üles roninud ning on seal hetkel kolmandal kohal. Ka prantsuse MCM mängib tihedalt lauljatari uut videot.

Endine Rootsi “Idol”-i võitja Agnes Carlsson, 21, ei ole vaid hääl, mis annab laulule elu. Ta on kirjutanud ka loo südantlõhestava teksti. “Kirjutamise ajal olin ma sügavas masenduses. Mul oli suhe mehega, kes polnud minu vastu hea. See suhe oli hirmus,” ütleb lauljatar Briti pressile. Seda pole ta Rootsi meediale kunagi avaldanud, kirjutab Rootsi nädalaleht “Se och Hör”.

Küll on ta aga teatanud, et skandinaavia mehed pole tema jaoks. “Mul on nõrkus “mitterootsilike” meeste vastu, minu arvates on mulatid väga seksikad.” Agnese unistuste mees peab olema enesekindel, tal peab olema sisemine rahu, ta peab olema sotsiaalne, rõõmus ja lõbus,” jutustab ta Rootsi ajakirjale “Café”. Agnesele meeldivad ka inglise mehed ja ta on hurmatud Londonist, kus ta parajasti viibib.