Kas oled end leidnud riietest ülekuhjatud riidekapi ees mõtlemas, et täna jälle pole midagi selga panna? Kui nii, siis oled just see, keda järgnev üleskutse puudutab! Too oma moekad riided, mis kappi seisma jäänud, glämmilaadale müüki ja värsk

Reedel, 19. juunil algusega kell 16 toimub Baltika Kvartalis (Veerenni 24, Tallinn) Cosmo Glämmilaat, kus saad realiseerida oma kasutuks muutunud riideid ja muid moevidinaid, mis võiksid õnnelikuks teha kedagi teist. See on suur laat, kus teiste moehuvilistega riideid, kingi, ehteid ja aksessuaare osta, müüa ja vahetada. Kas pole geniaalne – selle asemel et kulutada uutele riietele ja põdeda, mida hakata peale seisma jäänud asjadega, saad Sa: 1. omandada efektseid moepalasid, millest keegi teine tüdinenud; 2. teha kedagi teist oma asjadega õnnelikuks; 3. šopata loodussõbralikult, sest asjad lähevad uuele ringile; 4. veeta lõbusalt aega teiste suurte moegurmaanide ringis.

Kaupa tulevad tegema ka tuntud stiilitarid. Aasta parim moediil ootab sind! Sissepääs 50 krooni. Üritus toetab HIV-vaba elu nimel võitlevat Eesti naiste ühendust LIGO (Life Is Going On). Ära unusta sularaha kaasa võtmast! Sissepääs alates 18.eluaastast.

Loe lähemalt: http://www.cosmopolitan.ee/glammilaat/