OHMYGOSSIP — Teinekord võib elu teha üllatavaid keerdkäike. Üks imeline lugu on rääkida Aminah Hart´i näol, kes kohtub katseklaasi abil sündinud tütre isaga, vahendab Daily Mail.

Aastal 2011 otsustas austraallane Aminah Hart katseklaasi abil viljastuda. Naine oli varasemalt haruldase kaasasündinud müopaatia tulemusena kaks poega kaotanud. Katseklaasivljastumine õnnestus ning naisele sündis aastal 2012 armas tütar, Leila. Aminah oli terve lapse üle joovastavalt õnnelik, aga siiski tegi teda kurvaks, et tütar peab ülesse kasvama isata – just nagu ta isegi kasvas. Aminah soovis, et tütar saaks kasvõi mingit moodi olla isaga seotud ning siinkohal tõttas appi Aminah´i ema. Aminah´i ema leidis interneti vahendusel seemneraku loovutajast, Scott Andersen´ist, foto ja julgustas tütart kliinikuga ühendust võtma. Aminah´i õnneks tuligi kliinikust uudis, et Scott oli infosse märkinud, et on valmis kohtuma oma bioloogilise lapsega.

Niisiis saatis Aminah Scott´ile e-maili, kus tänas meest, et loovutas spermat. Lisaks saatis naine ka foto oma tütrest Leila´st. Vastavalt Austraalia seadustele ei olnud Scott kohustatud kohtuma oma lapsega enne tema 18-aastaseks saamist, aga ta ikkagi vastas e-kirjale ja oli Aminah´iga pool aastat kirjavestluses. Lõpuks Aminah ja Scott kohtusid, kui mees soovis näha Leila´t tema esimesel sünnipäeval.

Alates sellest kohtumisest on kõik edasi toimunud justkui filmis. Scott oli oma tütrest vaimustuses! Aminah ja Scott´i suhe süvenes aegamööda ning paar armus. “Kumbki meist ei osanud arvata, et sedasi läheb. Armusin kõigepealt Leila´sse ja seejärel Aminah´sse,” avaldas Scott.

Scott üllatas naist abieluettepanekuga päeval, mil oli naise kaotatud poja sünniaastapäev. “Ta läks koos Leila´ga piima tooma ning tütar tuli tagasi kihlasõrmusega. See oli tõeline üllatus, sest tavaliselt veedan poegade surma- ja sünniaastapäevad täielikus vaikuses,” ütles Aminah. Pulmad peeti eelmise aasta detsembris romantilises rannas ning pruutneitsiks oli loomulikult nende tütreke Leila.

Hoolimata sellest, et Aminah´i elus on olnud palju ebaõnne, on naine siiski üllatunud, kui hästi asjad läinud on. Aminah pidas pulmas kõne, kus sõnas, et ei usu saatusesse kuid on kirjeldamatult õnnelik, et leidis nii imelise ja armastava kaaslase. Aminah on õnnelik ka selle üle, et tütar Leila sai omale jäädavalt isa. “Inimesed kohtuvad sellises olukorras väga harva,” ütleb Aminah.
Aminah on kirjutanud oma kogemusest ka raamatu: “How I Met Your Father”. Loost on vändatud ka film.


Avafoto: Aminah Hart´i Facebook

Save