Laupäeva õhtul saadeti mitmetele norra uudisteagentuuridele pressiteade. Teade tuli Tora Uppstrøm Berg´lt ja tema perekonnalt. Pressiteates teatab Tora, et ta sai 12 500 norra krooni selle eest, et ajakirjale Se og Hør oma üheöösuhtest printsess Madeleine´i kihlatu Jonas Bergström´iga rääkis.

Pärast uudise avaldamist pole Tora Uppstrøm Berg (21) ja tema perekond kättesaadavad olnud ning pole teada, kus nad end varjavad. Küll on aga Tora´st kuulda olnud tema sõprade kaudu kuid sedagi sõnaahtralt ja harva.

Laupäeva õhtul said paljud norra väljaanded teate “Tora´lt perekonnaga”. Selles seisab, et juba 2009 aasta aprillis, kui suhe Jonas Bergström´iga ähvardas päevavalgele tulla, pakuti Tora´le 12 500 norra krooni, et ta oma loo jutustaks. Siis oli Tora ja Jonas´e kohtumisest möödunud vaid paar päeva. Perekond eitab, et Tora tol korral raha vastu oleks võtnud. Edasi seisab teates: “Tora on olnud naiivne oletatavate positiivsete tagajärgede suhtes. Ta ei näinud ette negatiivseid tagajärgi, mis see endaga kaasa on toonud nii talle endale, tema perekonnale ja lähedastele sõpradele”. Lõpetuseks palutakse meediat Tora ja tema perekond nüüd rahule jätta. Mida on küll raske uskuda.