OHMYGOSSIP — One Direction poistebändist soolokarjääri edendama läinud Zayn Malik avalikustab oma suhted narkootikumidega.

Aasta tagasi soolokarjääri valinud endine One Direction bändiliige Zayn Malik (23) ütleb intervjuus, et suitsetab marihuaanat, kuna see muudab teda loomingulisemaks. Malik kirjeldab NME pikas intervjuus, et on marihuaanat suitsetanud juba mõnda aega. Mees ei soovi siiski, et tema narkootikumide tarbimine mõjutaks fänne. “Olen suitsetanud juba mõnda aega. Ma ei soovi öelda, millal alustasin, kuna ei taha kedagi mõjutada. See on midagi, mida lihtsalt ise teen,” ütleb Malik.

Malik kirjeldab, et tarbimine on seotud muusikaalase tööga. “Kui suitsetan head marihuaanat, aitab see mõnikord loomingulisele protsessile kaasa.”

Fännid on juba ka enne intervjuud märganud fotodel kahtlaseid sigarette. Daily Mail sõnul olevat Malik eelmise aasta septembris paljud fännid välja vihastanud ja muretsema pannud, kui ta ilmutas Instagrami´s must-valge foto, puhumas suitsu kaamerasse.

https://www.instagram.com/p/7ZGAtMpqYC/?taken-by=zayn
Hoolimata sellest, et värske intervjuu on esimene kord, kui Malik tunnistab otse narkootikumide kasutamist, ei ole see olnud kunagi varjatud tegevus. Aastal 2014, kui One Direction oli Edela-Ameerikas tuuril, sattus Malik koos bändikaaslase Louis Tomlinson´iga narkoskandaali keskmesse. Daily Mail toimetuse kätte sattus isiklik video, kus mõlemad kuulsused tundusid autos kanepit suitsetamas. “Siin me oleme. Joint süüdatud. Õnnelikud päevad!” ütleb Tomlinson videos naerdes.

Avafotol: Zayn Malik (Instagram @Zayn)

Loe lisaks:
One Directioni staar Zayn Malik kihlus
OHMYGOSSIP — Poistebändi One Direction laulja Zayn Malik (20) kihlus tüdrukutebändi Little Mix liikme Perrie Edwards’iga (20).

Kas One Direction’i aastane paus kuulutab kuulsa bändi lõppu?
OHMYGOSSIP — 5 aastat üle maailmset populaarsust nautinud “One Direction” on libedal jääl, fännid on nördinud ning õnnetud, sest kuulus poistebänd teatas, et kavatsevad juba märtsist aastase pausi võtta ning soolokarjääri edendama hakata.