OHMYGOSSIP — Kuidas aru saada, kas kaaslasel on sinuga tõsi taga? Yourtango.com esitleb ohumärke, et kaaslane on huvitatud vaid seksist. Loe alljärgnevad punktid läbi, siis tead, mis suunas liigute.

1. Ta tuleb sinu juurde alati võimalikult hilja
Kui telefon heliseb, kas see on märgiks, et baariskäik on läbi ja nüüd peaks kusagilt seksi saama? Kui ta ei helista muul ajal, võid olla kindel, et miski muu teda lihtsalt ei huvitagi.

2. Plaanid jäävad pidevalt kakti
Ootad õhinaga kokkulepitud kohtumist, aga see katkestatakse viimasel hetkel. Ja sedasi juhtub korduvalt. Tüütu! Oled väärt sellist kaaslast, kes peab sõna ja ilmub kohale.

3. Ta ei ilmu sinuga avalikesse kohtadesse
Kaaslane peaks nautima sinu seltskonda nõnda, et julgeks sinuga ka teiste ees olla. Kui te ei välju kunagi koduseinte vahelt, tuleks tõsiselt analüüsida, miks see sedasi on.

4. Ta ütleb kõike, mida soovid kuulda…
…aga kahjuks ei käitu vastavalt. Teod on sõnadest tähtsamad, seetõttu ära ole ilusatest sõnadest nii suures vaimustuses.

5. Enesesse tõmbumine
Tema teab sinust kõike, aga endast ei räägi midagi. Paarisuhtes on oluline õppida kaaslast tundma. Kui teine ei soostu endast midagi jagama, on tal midagi ilmselt varjata või ei soovi, et teaksid, kellega tegu on. Ta ei ole sinust, kui suhtluskaaslasest huvitatud või on tal peas tiirlemas juba uued vallutused.

6. Ühendust võtmised on seotud seksiga
Kas kõik sõnumid on seotud seksiga? Kas ta saadab sulle pidevalt õrritavaid sõnumeid, aga muud teemavälist suhtlemist pole? See peaks olema selge märk sellest, mida kaaslast tõeliselt huvitab.

7. Sa ei ole kohtunud tema sõpradega
Kui kaaslane ei soovi sulle oma sõpru tutvustada, peegeldab see palju tema kavatsusi.

8. Ta on ikka veel Tinder´is (kaaslase otsingu portaal – toim.) aktiivne
Lisaks kasutab ta muid kohtingu saite. Ka kõige rumalam võiks aru saama, et ta ei mõtle sinust, kui püsivast kallimast.

Avafoto: Unsplash

Loe lisaks:
6 märki, et sinu kallim kaalub teie suhte lõpetamist
OHMYGOSSIP — Võib juhtuda, et mõni inimene ei taha või ei julge otse öelda, kui tal on tekkinud suhte osas kahtlusi. Siin on 6 enamlevinud märki, mis viitavad sellele, et sinu kallim kaalub teie suhte lõpetamist.

5 põhjust, miks mitte seksida
OHMYGOSSIP — Prevention.com veebileht tuletab meelde, et on olukordi, kus tasuks jätta vahekorras olemine ära. Mõnikord on see parim valik.

Mehed paljastavad salajased seksirituaalid, mida iga kord järgivad
OHMYGOSSIP — Women´s Health püüdis kinni mõned mehed, kes olid avameelselt nõus paljastama rituaalid, mille alati kaasavad seksi. Kas mõni neist tundub ka sinu jaoks tuttav?

Mehed toovad välja omaduse, mis jätab voodilinade vahel armatsemise puudulikuks
OHMYGOSSIP — Magamistoas toimunu peaks pakkuma rahuldust ja naudingut mõlemale. On üks omadus, mis muudab naised meeste sõnul väga igavaks voodipartneriks, vahendab Elite Daily.

Kas küberseks on petmine?
OHMYGOSSIP — Kas küberseks on petmine? Kas see tähendab, et ta armastab teid vähem? Kas internetist porno otsimine on niisama halb kui anonüümne flirt jututoas?

Marco Tasane Ohmygossip.ee-le: Naine peab olema voodis nagu metsik tiiger
OHMYGOSSIP — Ohmygossip.ee rubriigi “Mehelt naisele“ seksikalt põnevatele küsimustele jagab seekord vastuseid strippari ametit pidav Marco Tasane. Pisut edev ja kõmuline mees on kätt proovinud ka lauljana, disaininud särke, osalenud pooldokumentaalses filmis jpm.