Sel nädalal rääkis Tora Uppstrøm Berg (21) Norra enim müüdavale nädalalehele Se og Hør oma seiklusest printsess Madeleine´i kihlatu Jonas Bergström´iga. Nüüd peidab ta end salajasel aadressil. “Ta kavatseb madalat profiili hoida kuni asi on vaibunud,” ütleb ta sõber, vahendab Expressen.

Kui Tora Uppstrøm Berg otsustas meediale rääkida  Jonas Bergström´iga veedetud ööst, polnud tal aimugi, millise tähelepanu osaliseks ta saab. “Ma poleks uskunud, et minu lugu saab sellised dimensioonid. Ma olin naiivne,” ütles ta norra Dagbladetile oma peidupaigast. Nüüd on terve perekond end ära peitnud. Tora isa pole nähtud oma reklaaamibüroo kontoris ja ema, kes töötab haigekodus, on end töölt vabaks võtnud. Expresseni andmetel pidi perekond viibima suvemajas, kuid kui ajaleht täna öösel kohale läks, polnud seal enam kedagi.

Üks vähestest sõpradest, kes Tora´ga pärast teisipäeva rääkinud on, ütles Dagbladet´ile:” Ta ei tunne end praegu hästi. Ta ei soovinud sellist tähelepanu ja nii nagu mina aru saan, kahetseb ta, et sellest rääkis. Ta tegi seda selleks, et näidata tõelist pilti Madeleine´i kihlatust, kuid ta poleks kunagi ette kujutanud, et uudis nii suureks paisub.”

Äsjase uurimuse järgi leiab 25% rootslastest, et Jonas Bergström kahjustab kuningakoja mainet ning 37% annavad printsess Madeleine´le otsekohest nõu: “Jäta ta maha!”

Nördinud Rootsi kuningas Carl-Gustaf tahab lähemal ajal Jonas´ega isiklikult kohtuda ja talt seletust nõuda. Rootsi meedia valvab aga ööd ja päevad sündmuste käiku, sest skandaal kuningakojas ei kuulu sealmail igapäevaste sündmuste hulka.