Eilses “Unistuste printsessi” saates õpetati tüdrukutele sületantsu, mida neli saatesse jäänud kaunitari – Agnes Taro, Maarja K., Kristel Sepp ja Katrin Leetmaa – agaralt Dimile esitasid.

Tüdrukute reaktsioonid sületantsu õppimisse olid erinevad. Kui Kristelile ja Agnesele tundus see veidi kohatu, siis Maarja ja Katrin olid nagu kalad vees, kes kiitsid taevani, et neile just sületantsu õpetati. Kõik neli tüdrukut tantsisid keset tuba istuvale Dimile ning armsalt vurr rullis kõrval säravale saatejuht Andres Peetsile.  Dimi nentis saatejuhile, et tunne läks päris kuumaks ja et tal on kahju, et kaamerad samal ajal seal toas on.

“Viimasepeal, väga meeldib,” kiitis jokkirina saatesse tulnud Katrin.

“Päris hea, mulle väga meeldib, et just sületantsu meile õpetati,” kiidab Maarja.

“Ma olen show tantsus käinud, mõtlesin, et võtan ennast kokku,” jätkab Agnes.

Mida arvas aga Dimi? Loomulikult oli ta ärevil ja talle meeldis. Ta kiitis otseselt kõiki peale Katrini, kes talle taguotsaga suisa näkku tagurdas ning kes oma tantsuga võiks hoobilt tööd saada Las Vegase igas stripi-klubis. Aga kui “klikki”, nagu Dimi ütleb ei käi, siis ei aita ka kõige erootilisem tants. Aga mida siis Dimi arvas?

“Ma ei oleks osanud arvata, et Kristel tantsida oskab… ta tantsis küll rohkem silmadega… väga veetlev, väga meeldis,” kiidab Dimi Kristelit.

“Ohh Maarja, ta on niigi armas nagu Pussycat Doll, noh ja selles riietuses,… ” jäävad Dimile kiidusõnad kurku kinni.

“Agnes on nagu kuskilt peidust välja tulnud. Üllatav, täiesti uue nurga alt vaatan teda, võluv, ilus, …” räägib Dimi, et Agnes on ta pea segi ajanud.