Täna andis Bastioni turundusjuht, “Stiilipäeviku” särtsakas saatejuht ning väikese Ursula ema Triin Randloo Gossip.ee-le intervjuu. Vaatame, mida arvab Triin kaassaatejuhist Krista Lensinist, kes on tema lemmiksaatejuhid, millega ta suvel tegeleb ning palju muud…

Millega Sulle kõige rohkem tegeleda meeldib?
Ma ütleks, et kellega (naerab- toim.). Oma tütre Ursulaga! Aga kuna nii teletöö kui ka Bastionis töötamine on kuidagi juhtunud nö. kaks ühes ehk siis hobi ja töö koos, siis on mul ikka õudsalt vedanud. Ei saa mainimata jätta, ka talu Haapsalu lähedal ning seal toimetamist.

Mis on olnud elus Sinu jaoks põnevaim sündmus, töö?
Kindlasti kõik, mis seotud tütre Ursulaga. Hetkel on ta 3,5 aastat vana ning iga uus asi, mida ta avastab, mida koos teeme on lihtsalt vaimustav.

Oled tegus ja tegev mitmel rindel. Millist oma töökohtadest Sa nö põhitööks pead?
Ikka Bastioni turundusjuhi tööd, saatejuhtimine on puhas rõõm ja võib öelda, et pigem hobi ning meelelahutus.

Sa oled siis üks neist õnnelikest, kes võib ütelda, et töö on ka hobi?
Abosluutselt!

Kas Sa ise pead ennast rohkem moe- või turundusinimeseks?
Ma ütleks, et mõlemat, kuna turundust teen ikka ju brändile, mis vägagi moekeskne.

Moekeskne on ka “Stiilipäevik”, mida juhid koos Krista Lensiniga. Kas oled peale selle veel mõne teleprojektiga seotud?
Ei, ainult Stiilipäevik TV3-s. See on väga lahe projekt. Nii lahedate karakteritega pole ma vist kunagi kokku puutunud nagu seda on meie saate muutujad.

Mida arvad Krista Lensinist kui saatejuhist? Ingrid Tähismaa ütles saates “Õhtusöök kahele”, et tema on tüdinud, et televisioonis on ainult ühed ja samad saatejuhid. Mis Sina arvad, kas Krista Lensin on liiga paljude saadete eesotsas?
Tohutult raske on mul vastata. Esiteks ei ole ma tema juhitud saateid väga vaadanud. Üldse olen kehva teleka vaataja ning teiseks, kuna tegu on minu vägagi hea tuttavaga, siis ei saaks ma neutraalset vastust anda. Aga üks mida tean on see, et alati on neid, kellele meeldid ning kellele mitte.

Kes on Sinu lemmiksaatejuhid Eestis?
Hannes Võrno, Pille Minev, Kersna, ei no legendaarsed on ju Välba ja Reikop!

Sa oled muutnud paljude inimeste stiili aga kuidas Sa kirjeldaksid oma stiili? Kust ostad rõivaid ja milliseid eelistad?
Ikka Bastion, ma olen nende riiete totaalne fanaatik. Kombineerin neid erinevalt – kas krungelikult või naiselikult erinevate aksessuaaridega. Pean tunnistama, et panen selga riided vastavalt meeleolule ning ma ei mäelta, millal ma viimati shoppamas käisin. Ma väldin seda tegevust nii palju kui võimaliik.

Kuidas hoiad ennast vormis?
Noooo ütleme nii, et üritan, rõhutan eraldi sõna “üritan” jälgida, mida suhu panen. Aga see ei õnnestu üldse ning kui tekib vaba aeg, siis lippan metsa alla jooksma. Ma eeldan, et liikuv töö on see, mis ei lase mul väga suurt tagumikku taha kasvatada.

Kui palju kulutad iga kuu keskmiselt oma välimuse peale? (rõivad, kosmeetika, trennid, iluprotseduurid,..)
Mitte palju. Olen vägagi kokkuhoidlik ning pean tunnistama, et iluprotseduuiridest olen kaugeks jäänud. Ainuke millele raha kulub on juuksur. Metsa all jooksmine ei maksa midagi.

Millised plaanid on suveks? Mis on Sinu jaoks selle suve tippsündmus?
Suvel üritan Tallinnas viibida nii vähe kui võimalik. Ka jaanipäeval põgenesin Ursula ja kaaslase Edwardiga Taani, kus õnneks jaanipäeva ei peeta. Sellised massiüritused ei meeldi mulle.

Mida soovitad suvel kanda, et stiilne ja seksikas välja näha?
Kandma peaks seda, mis on mugav ning sobiv kehakujuga. Ning mis omane sinu iseloomuga. Siis ongi kõik suurepärane.

[ot-gallery url=”gallery/triin-randloo-gossip-ee-le-liikuv-t%c3%b6%c3%b6-on-see-mis-ei-lase-mul-v%c3%a4ga-suurt-tagumikku-taha-kasvatada”]