Poelettidele on jõudnud värske ajakirja Playboy järjekordne number. Gossip.ee toimetus täitus päikesega, kui lugesime, et lõpuks ometi on Eesti leidnud edasi-püüdlikkuse etaloni. Tõesti, milleks kõik need kõrgkoolid ja nõmedad pinginühkimised? Kes neid pakse nohikuid ja kahe kõrgharidusega küpsiseid ikka tahab? Kui teil on identiteedikriis, siis meie soovitame hoopis Playboyle väike intervjuu anda!

Hahaa… väike ripsmekoolitus ja natuke vähem riideid ning olete kaugemale jõudnud kui enamus Eesti naisi. Lõpuks ometi on Playboy oma niši leidnud – igavast kuuväljaandest on saanud kauneid naisi kajastav huumorileht :)

Värske “Playboy” kaanestaar on kaunis “Unistuste printsess” Triinu Hoolma, muuseas taas vallaline! Ahvatlemaks ajakirja ostma, on veebileht üles riputanud ka peibutusjutu, mis näeb välja selline: “Triinu Hoolma (22) on edasi-püüdlikkuse etalon. Ta õpib Eesti esimeses erakosmeetikakoolis, ta on lõpetanud Make Up Store’i jumestajakoolituse ja äsja omandas ta ka ripsme-pikenduse paigaldaja eriala. Triinu- päevad mööduvadki- enesetäiendamise tähe all, kuna neiu on endale kindlaks sihiks võtnud oma õpingud suvel lõpetada. Triinu on värskelt sisenenud ka vallalise staatusesse ning püüab oma töökuse ja püüdlikkusega elus iseseisvalt hakkama saada. Oma printsessisaate muljetest, suhte katkemise emotsioonidest ja Playboyle poseerimisest räägib Triinu meile oma äärmiselt võluva otsekohesuse ja positiivsusega.”