Uurisime “Unistuste printsessi” saatesse jokkerina läinud kaunilt 11-aastase poja emalt Katrin Leetmaalt (29), kui pikad on olnud tema varasemad suhted ning mis võlub teda välismaa meestes.

Mida hindate välismaa meestes? Kas teie unistus on elada välismaal? Kas olete varem mõne välismaa mehega suhtes olnud?
Ma töötasin kunagi USA-s. Olin seal elades suhtes. Minu jaoks ei ole tegelikult oluline, mis rahvusest inimene on, sest loeb see, kas tekib klapp või mitte. Ma ei ole kunagi mõelnud välismaal elamisest, kuid kui elada kuskil, siis USA oleks koht, kus suudaksin oma kaasasündunud orienteerumishäiretega hakkama saada.

Kui pikk on teie kõige pikem suhe olnud? Millal viimati suhtes olite?
Minu kõige pikem suhe on olnud 4 aastat. Praegu olen ma õnnelikult abielus oma tööga, oman imelist armusuhet oma pangakontoga ning kasvatan 11-aastast poega ning olen lihtsalt õnnelik.

Mida arvate, millised on parimad ja tõhusamad flirtimisnipid? Millised on teie naiselikud nipid, et mehes tähelepanu köita?

Oluline on jääda iseendaks. Ma ei ole kunagi püüdnud mehele meeldida – ma kas meeldin või mitte. Tark naine on see, kes valib endale mehe ise, kuid jätab mulje nagu oleks mees teda valinud. Kuigi Eestis räägib statistika meeste kasuks ? 84 naist iga 100 mehe kohta, siis see on ainult statistika ning naistel ei tasuks väga hulluks minna meeste pärast. Kui midagi/kedagi südamest väga tahta, siis see juhtub nagunii?.

Mida teie arvate, mida mehed peaksid või võiksid naistele võimaldama?
Nii mehed kui naised peaksid austama teineteist ning mitte püüdma üksteist meeleheitlikult muuta – seda, siis suhtes olles. Mehed ja naised võiksid üksteisega olla rohkem avatud nii suhtlemistasandil kui ka intiimselt koos olles. Mehed võiks naiste jaoks rohkem olemas olla ning naised võiks meestele rohkem hingamisruumi anda.

 

Loe lisaks:
Katrin Leetmaa Gossip.ee-le: Ma ei muretse selle pärast, mida teised arvavad või mõtlevad SIIT

[ot-gallery url=”gallery/gossip-uurib-miks-otsite-v%c3%a4lismaa-meest-vastab-unistuste-printsessi-jokker-katrin-leetmaa”]