Tänases menusaates “Unistuste printsess” liitus saates olnud tüdrukutega jokkerina saabunud seksikas 29-aastane kaunitar Katrin Leetmaa. Katrin rääkis gossip.ee-le, et tegelikult ta meest paaniliselt ei otsi ning sattus saatesseegi lähedaste agara eestvõtlikuse tõttu.  Kas teda jokkerina tavarutiini segamine häirib? Hell no! “Tegelikult ei ole ju tähtis, mida keegi arvab või mõtleb, sest inimene näeb teises inimese neid vigu, mis tal endal olemas on,” räägib Katrin Gossip.ee-le.

Kuidas “Unistuste printsessi” saatesse alles jäänud tüdrukud teid vastu võtsid, kuidas oli suhtumine nö kaadri väliselt, siis kui ei filmitud?
Tüdrukud villas olid äärmiselt kenad minu vastu. Pärast õhtusööki Dimiga naasesin villasse ning minu suureks üllatuseks olid tüdrukud mulle toa välja valinud ja voodigi ära teinud. Nii filmise ajal kui kaadri väliselt oli meie läbisaamine tore ning suhtlesime avatult.

Kuidas te täpselt saatesse sattusite? Rääkisite saates, et teie eest saadeti ankeet…
Jah, saatesse ma otseselt ise ei kandideerinud, selle eest hoolitsesid minu lähedased. Sain teada, et minu ankeet on saadetud kui sain telefonikõne, kus tehti ettepanek tulla saatesse jokkeriks. Pärast mõningast mõtlemist võtsin pakkumise vastu, sest olingi tegelikult planeerinud puhkusele minna ja töö juurest aja maha võtta. Marbella on ju super koht puhkamiseks.

Jokkeri roll on suhteliselt raske – rikute harjumuspärast rutiini, mis tekitab paksu verd. Milline naine te iseloomult olete – kas selline, kes läheb üle laipade, et võita või muretsete, mida teist arvata võidakse?

Kui kõik on stabiilselt rutiinne, siis tulebki natuke vürtsi lisada?. Ma olen alati valmis muutusteks ja vooluga kaasa minema, kuid see ei tähenda, et hooletult või egoistlikult. Ma ei muretse selle pärast, mida teised arvavad või mõtlevad. Tegelikult ei ole ju tähtis, mida keegi arvab või mõtleb, sest inimene näeb teises inimese neid vigu, mis tal endal olemas on. Ja kui kedagi härib miski, siis on see tema probleem, mitte minu probleem, sest mind see ju ei häiri. Kui inimene suudab üle saada nendest vigadest, mis tal olemas ja need nn. lahti lasta, siis ei märka ta antud vigu enam ka teiste inimeste juures.

Kuidas te ennast kirjeldaksite lühidalt: mis on teie hobid, kus töötate, õpite?

Ma töötan personalijuhina ning õpin Tartu Ülikoolis õigusteadust. Minu suureks kireks on reisimine ja praegugi on kohver pakitud, et sõita puhkama soojale maale. Olen reisinud nii üksinda, sõpradega kui koos oma pojaga.

Lisaks reisimisele meeldib mulle aega maha võtta raamatuid lugedes. Praegu on mul pooleli raamat ?Good to Great?, mis räägib sellest, miks osad ettevõtted õnnestuvad ja teised mitte. Jim Collinsil on ka teisi häid raamatuid, mida kindlasti tahan lugeda.

Ma ei ole suur talispordi fänn, aga aktiivne ja tervislik eluviis on minu jaoks siiski olulised. Sel talvel avastasin iseenda jaoks uue spordiala -?
squash. Lihtsalt super!

Mida meestes hindate? Mis teile Dimi juures kohe silma jäi?
Meeste juures on oluline, et nad on enesekindlad ning teavad, mida nad tahavad. Mehel peab olema hea huumorimeel ning positiivne ellusuhtumine. No need omadused võiksid kõigil inimestel olla.

Loomulikult ei saa üle ega ümber välimusest, sest on teaduslikult tõestatud, et esimese 2 sekundi jooksul saab inimene aru, kas talle teine inimene meeldib või mitte. Kui rääkida välimuse poole pealt veel, siis mul on nõrkus pikkade meeste vastu. Dimi juures jäi mul esmalt silma see, et ta on suht lühikest kasvu, kuid tema siiras ja meeldiv olek sai antud juhul määravamaks.

Milline saates osalev (osalenud) tüdruk teile kõige enam meeldis? Miks?
Kõige rohkem meeldis mulle Kristel, kuid ka Agnes oli omamoodi vahva ja tore tüdruk. Oleme Agnesega ka varem kohtunud.

[ot-gallery url=”gallery/katrin-leetmaa-gossip-ee-le-ma-ei-muretse-selle-p%c3%a4rast-mida-teised-arvavad-v%c3%b5i-m%c3%b5tlevad”]