Sienna Miller ja Jude Law lõpetasid oma suhte pärast palju tähelepanu äratanud truudusetuseskandaali. Nüüd on nad ära leppinud ja uuesti kihlunud. “Nad üritavad seda salajas hoida,” kirjutab Contactmusic.com.

Sienna Miller´it  on juba mitu nädalat oma vana kihlasõrmust kandmas nähtud. Sellega seoses on kinnitust leidnud kuulujutud, et näitlejatest paar on kihlatud. “Nad ei taha veel kihlusest ametlikult teatada. Seetõttu kannab Sienna sõrmust parema käe sõrmes,” ütleb allikas.

Esimest korda kihlusid Sienna Miller (28) ja Jude Law (37) 2005-l aastal, kuid kaks aastat hiljem läksid nad lahku. Lahkumineku põhjuseks oli Jude Law armuafäär oma lapsehoidja Daisy Wright´iga. 2009-l aastal koos Barbadosel reisil olles toimus leppimine. Nüüd on Jude Law otsustanud, et seekord peab nende suhe toimima. “Sienna oli alati see õige. Ja nüüd kui ta on tagasi tema elus, ei taha ta teda enam iialgi kaotada,” ütleb allikas. Jude Law ise ütleb, et ta on muutunud küpsemaks pärast järjekordselt isaks saamist. 37 aastasel näitlejal on kolm last eks-abikaasa Sadie Frost´iga ja seitsmekuune tütar modell Samantha Burke´iga.