Kuna gossip.ee intervjuu “Unistuste Printsessi” Dimi väitetava kihlatu Ailaga tekitas palju kõmu ning tõi kaasa palju lugejate küsimusi, siis otsustas gossip.ee taaskord Ailaga ühendust võtta ning täpustada mõned olulised faktid.

Aila väidab, et kõik teadsid tema olemasolust ja et kedagi pole petetud, sest saates osalenud tüdrukud teadsid, et Dimi süda pole vaba. Aila kinnitab, et nii saate tiim kui ka Unistuste printsessid teadsid temast ning ei mõista, miks nad nüüd räägivad nagu neid oleks petetud.

“Kõik teadsid minu olemasolust ja aktsepteerisid seda, seega on ju selge, et see polnud Dimi süü,” on Aila võtnud uue poosi. “Kas saates osalenud tüdrukuid on siis petetud?” tõstatab ta küsimuse, millele ise kiirelt vastab: “Tüdrukuid ei ole petetud, osadel tüdrukutel olid samuti boyfriendid ja on siiani. Keegi pole ohver.”

Miks praegu nii saate tiim ning ka tüdrukud seda varjavad, ta öleda ei oska. See et Aila ja Dimi vahel midagi kindlasti on, on kindel, sest naine teadis täpselt nimetada meile kirju, mida Dimile oleme saatnud ja millele vastust ootame. “Nägin neid mõlemaid kirju, mida hiljuti Dimile saatsite” teatab Aila. Kas polnud aga Dimi mitte see, kes teatas juba esimeses saates, et talle ei meeldi, kui tema asjades soritakse, et selliseid naisi ei salli ta silma otsaski?

Imestasime omaette kontoris, et milleks nii kramplikult hoida meest, kes oma naise olemasolu salgab ning vastu naise palveid läheb avalikult uue naise otsingule. Otsustasime Ailalt küsida, et kui nad nii kindel paar on ja olid ning pere tulekul ja puha, miks siis Aila Dimil lubas üldse saates osaleda? “Ma ei ole kunagi nõustunud Dimi osalemisega saates, kuid kahjuks ei ole mul võimu tema otsuste üle,” vastab Aila.

Mõtlesime, et naine oli enne saadet lapseootel ja rasedad mõtlevad teisiti aga jutu käigus selgus, et Aila sai oma rasedusest teada alles veebruaris. Küsimusele, kas Dimi läks naist otsima teades, et teie olete lapseootel vastas Aila: “Minu rasedusest saime me teada alles selle aasta veebruaris Belgias.”

Imestasime taas Aila leplikkust. Nüüd, kui Dimi teab, et Aila on lapseootel, kas tal on siis rahast kahju, et lepingut rikkuda? Suur rikas ärimees pigem vaikib ja rikub oma naise närve, kui käib leppetrahvi letti? Aila oskab sellele vaid vastata: “Ma ei tea, mulle ja mu perele ütles ta, et ei räägi meedias minust ja lapsest midagi. Võibolla on parem temalt endalt küsida. Asi pidi olema väga lihtne aga nüüd on sellest saanud suur probleem. Minu südametunnistus on aga puhas. Mina võin rääkida oma elust, mina ei osalenud shows.”

Samas on Aila ja Dimi suhe plahvatuse äärel, sest kui veel eelmises intervjuus gossip.ee-le eelmisel nädalal teatas Aila, et nad on kohe abiellumas, siis täna tõdes naine, et nende laulatus on tühistatud. “Praeguseks on meie laulatus tegelikult tühistatud, sest ma ei taha abielluda keset segadust,” räägib Aila Gossip.ee-le.

Dimi suu on hetkel suletud. Siiani antud intervjuudes on ta aga kinnitanud, et Aila on “hull” ja naernud, et tema teaks, kui tal laps tulekul oleks. Kes räägib tõtt? – ausõna ei tea.

Loe lisaks:
Kas Unistuste printsessi Dimitri Janssens hakkab abielluma? SIIT