Kuigi inglise lauljanna Lily Allen (24) väidab, et tema pidutsemis-ja narkopäevad on seljataga, tabati ta lahkumas peolt Notting Hillis, ninast paistmas midagi valge pulbri taolist.

“Võib-olla kannatas ta lihtsalt külmetuse käes?” arvas üks pealtnägijaist. Igatahes ei suutnud keegi aru saada, millega tegu. Lily Alleni esindaja väitis eile, et naine ei tarbinud narkootikume. Mitmed fotograafid avaldasid DailyMailile arvamust, et kaamera võib pildistamisel tekitada sellise kergelt valge efekti kui nina on näiteks natuke tatine.

Lily, kelle viimane mees-sõber oli kunstikoguja Jay Jopling, on alati avalikult rääkinud oma jooma- ja narkoprobleemidest. “Olin kõigest 21 kui see kõik algas. Kuulsaks saada ja kuulus olla on raske, tavaliselt pole inimestel aimugi, kuidas sellega toime tulla. Pidevalt oli päevi, mil ärkasin üles ja nägin, et mu ümber on tühjad alkoholipudelid ja narkootikumide jäänused. Palju kutsutakse pidudele, kus on drooge ja tasuta jooke… loomulikult kasutad sa kõik need võimalused ära!” Eelmise aasta detsembris väitis miss Allen, et ta ei tarvita praegu midagi keelatut, aga ei saa ka väita, et ta seda enam mitte kunagi ei tee. “Ma ei tea ju, kus ma kümne aasta pärast olen või mis minust saanud on!”