“Ei ma ei ole nümfomaan! Ma kahetsen siiralt, et kasutasin Õhtulehes seda sõna,” räägib kaunis seksperimenteerija Maris Altma Gossip.ee-le. Neiu, kes viimases Unistuste printsessis kõvasti Dimi poolt materdada sai ja kellest üheselt jäeti mulje kui väga lõtvade elukommetega neiust, räägib, et tegelikult teab ta oma väärtust ning iga suvalisega voodisse ei roni.

“Ei, kohe kindlasti ma ei ole nümfomaan! Ma kahetsen siiralt, et kasutasin Õhtulehes seda sõna. See oli hetkeemotsioon, sest kui teha lahti ÕS ja vaadata järele, mis tähendab nümfomaan, siis sealt ma ennast küll ei leia,” arutab Maris. “Ma pole sugugi inimene, kes paneks kõiki,” lisab neiu. Oma süütuse kaotas ta 14-aastaaselt elu esimesele armastusele. “Süütuse kaotasin 14-aastaselt, oma elu esimesele armastusele,” avameelitseb Maris.

Kus aga neiu seksida armastab, ka see pole tema jaoks tabu.  “Rongis, vanalinnas, laululaval, rõdul, metsas, autos, koolis… issand neid kohti on nii palju,” räägib Maris Altma Gossip.ee-le.

“Minu latt on väga kõrgel. Ma tean oma väärtust ja ma ei roni suvalistega voodisse.”

Suvel, veel enne kui mindi Hispaaniasse Unistuste printsessi filmima, rääkis Maris aga Gossip.ee-le, et tal on kindel partner olemas ja rohkem kedagi talle vaja polegi… “Mul on kindel partner olemas ja rohkem pole vajagi.” Miks aga kindla partneri kõrvalt minnakse unistuste printsi otsima, sellele küsimusele pole näitsik siiani vastanud.