Vastavatud meelelahutusportaal Blablabla loodab haarata kaasautoriteks tuhandeid inimesi, makstes neile tasu vastavalt nende kirjutiste loetavusele. „Meie portaalis võib kirjutada kõigest – oma elust, suhetest, moest, tehnikast, kuulsustest. Kes tahab, saab seda ka blogi vormis teha,“ räägib portaali peamoderaator Anu Lohk Gossip.ee-le.

Portaali peamoderaator Anu Lohk ütleb, et registreerinud kasutajaid on juba üle 200. „ Inimestel on praegusel ajal raha vähe ja kui nad nagunii suure osa ajast internetis veedavad ning seal erinevaid teemasid kommenteerivad, siis miks mitte ise midagi kirjutada ja sellega raha teenida,“ ütleb ta. “Kõik elukirjanikud ei oska küll sama osavalt kirjutada kui väljaõppinud ajakirjanikud, kuid teinekord korvab loo eksklusiivsus ja vahetus need mõned kirjavead ja loo ülesehituse
puudused.”

Peamoderaatori sõnul on huvi sellise teenimisviisi vastu suur ning autorid hoolitsevad ka ise selle eest, et nende lood oleks loetavad ja tooks rohkem raha sisse. Tasud on kõikidele kirjutajatele teada ja lisaks kuulub konto juurde ka palgatabel, kus autorid näevad jooksvalt, palju neil on juba raha teenitud. „Paljud lood on väga professionaalsed ja huvitavad,“ räägib Lohk.

Vaata lisaks: www.blablabla.ee