Ajakirja Anne & Stiil kampaania “Olen ilus, loomulikult!” raames korraldatakse 14. aprillil meigivaba päev. Kõiki idee toetajaid kutsutakse siis kohvikusse Komeet, kus saab nautida 10% allahindlust ning Anni Arro poolt spetsiaalselt kampaaniaks loodud hõrku kooki „Olen ilus“.

14. aprillil kell 15–18 on Anne & Stiili esindus kohal Tallinnas Solarise keskuse 4. korrusel paiknevas Komeedi kohvikus. Ajakirja fotograaf Hele-Mai Alamaa teeb pilti kõigist täiskasvanud naistest, kel soovi osaleda kampaania pildiaktsioonis, mille käigus loositakse välja sada L’Oréal Paris’ uut kreemi Youth Code. Meigivabal päeval tehtud fotosid koos lühikese kommentaariga võib saata enne 22. aprilli ka meiliaadressile meigivaba@kirjastus.ee või postitada kampaania Facebooki fänniküljele.

Kõigile ilma meigita naistele, kel rinnas kampaania kleeps või kes ütlevad märgusõnaks „Olen ilus, loomulikult!“, on 14. aprillil Komeedis menüü 10% soodsam. Veelgi parem pakkumine kehtib Anni Arro poolt spetsiaalselt kampaaniale pühendatud imemaitsva koogi „Olen ilus“ puhul, mis maksab tavakülastajatele 45 krooni, kuid kampaanias osalejatele vaid 20 krooni.

„Mul on eriliselt hea meel kampaanias kaasa lüüa, sest olen alati olnud loomuliku ilu poolt!“ kommenteerib üks kohviku Komeet omanikke Anni Arro. „Minu arvates annab meik naisele midagi juurde alles siis, kui ollakse oma ilus ja kordumatuses kindel ka ilma selleta.“

Anni lisab, et oluline on ka oma naha eest hoolitseda ja et hea toidu rolli on meil seni selgelt alahinnatud. „Mina ise söön palju head rasva sisaldavaid toiduaineid nagu avokaadot ja lõhekala. D-vitamiini, mis on nahale ja luudele väga kasulik, on palju näiteks veiselihas. Kindlasti tasub kõige kõrvale süüa ka rohelist, nii palju kui jaksad.“

Kampaania „Olen ilus, loomulikult!“ eesmärk on väärtustada isikupära ning julgustada naisi hindama ja hoidma oma loomulikku ilu. Kampaania kleepse leiab kõigi Anne & Stiili aprillinumbrite vahelt, samuti jagavad neid tänasest kõik Montoni poed üle Eesti.

Eestis esimest korda toimuva meigivaba päevani jäänud ootust aitab täita Anne & Stiili erinumber, mis on tänaseks jõudnud poelettidele. Intrigeerivas ajakirjas jutustab oma loo kampaania muusa ja kaanestaar Heidy Purga, lisaks jõuavad lugejate ette meikimata ja retušeerimata Maria Avdjushko, Eda-Ines Etti, Birgit Õigemeel, Heli Veskimägi ja Urve Palo. Naiste enesekindlust ja välimust puudutavaid põnevaid lugusid jätkub aprillinumbris teisigi.