Katy Perry ja Russell Brand abielluvad selle aasta lõpus Indias, annab teada Rihanna, kelle ülesandeks on pruudile pulmade-eelse peo korraldamine. “Ma pean midagi kihvti välja mõtlema,” ütleb ta.

Kõigest pärast neljakuist tutvust tegi Russell Brand (34) oma kallimale Katy Perry´le (25) Indias reisil olles vana-aastaõhtul abieluettepaneku. Nüüd teatas Rihanna raadiointervjuus Ryan Seacrest´iga, et ka pulmad toimuvad Indias ning et tal tuleb Katy´le tütarlastepidu korraldada. “Ma pean millegi huvitava peale tulema, sest Katy abiellub Indias, nii et nüüd mõtlen ma selle peale kuidas ma peo sellele vastavalt läbi viin. Kuid see toimub aasta lõpus, nii et mul on aega planeerida,” ütles Rihanna, vahendab “The Sun”. Perry ja Brand´i pulmad saavad olema üks suur staarideparaad. Teiste hulgas on kutsutute hulgas Noel Gallagher ja Taylor Swift.

Samas intervjuus kinnitas Rihanna, et tema ja pesapallitäht Matt Kemp on paar. “Hmm, ta on minu poiss-sõber,” ütles Rihanna, vahendab People.com. Kuid kihlust pole lähemal ajal oodata. “See on uus, see on tore ja see pole liiga tõsine. Ma ei taha midagi, mis võtaks mult liiga palju aega ja energiat, halvas mõttes. Ma tahan, et mul oleks lihtsalt lõbus,” ütleb Rihanna.