“Unistuste printsessist” eilses osas välja langenud Maris Altma ütleb Buduaarile, et tema meelest on kahetsusväärne fakt, et saate produtsendid teadsid Dimi ja Aila kihlusest aga varjasid seda. „Aila e-kiri, mille ma koju jõudes oma postkastist leidsin, kinnitas seda“. 

Dimi pruut Aila on Marisega veel mitmel korral peale saate eetrisseminekut ühendust võtnud ning beebiootel naine on siiani väga löödud ja nördinud, et saade nende abieluplaanidele kriipsu peale tõmbas. „Need  kirjad on kirjutatud nii siiralt ja emotsionaalselt, täis hingevalu ja kurbust, mida on raske sõnadesse panna“.  Aila olla maininud ka saate kohta teatud fakte, mida teadsid ainult saatetiim ja Dimi ise. „Siis sain asjale 101% kinnituse“, on Maris veendunud, et nii vaatajaid kui show´s osalenud tüdrukuid lollitatakse teadlikult.

Maris usub, et just teleshow lõhkus Dimi ja Aila suhte. „Nüüdseks on suhe lõhutud ja naine rase. Mina teda kahjuks aidata ei saa, kuid ma loodan, et ehk kui saade lõppeb ja see suurem meediakära ükskord vaibub, palub Dimi Aila käest andestust. Kuidas saab meedia inimeste tunnetel selliselt mängida ja viia Aila enesetapu äärele?, “ räägib Maris õnnetult. Kaunitar ütleb, et ka mõned tüdrukud kiindusid tõsiselt Dimisse, teadmata tema suhteseisust. „Ma saan aru küll, et skandaalsed saated meelitavad inimesi teleka ette, aga meedia peaks siiski aduma,  kus algavad või kus lõpevad inimlikkuse piirid“.

Gossip.ee-le antud eksklusiivintervjuus (loe SIIT) rääkis Dimi, et ta on vaba ja vallaline ja et naist ega last tal pole – Aila ootavat üldse kellegi teise last. Samuti imestas Dimi, et osad naised tulid saatesse vaid lõbu pärast, endal mehed kodus ootamas.