Eilsest „Unistuste printsessi“ saatest koju saadetud Maris tunnistab, et on saate produtsentides pettunud ning saade on täis valesid ja sobimatult kokku monteeritud lõike. Vaatamata sellele võtab neiu teleshow´s osalemist kui head elukogemust ja soovitab teistelgi noortel naistel võimalusel analoogilistes projektides kaasa lüüa.

“Mul on päris kõrini nendest valedest ja meedia osavast kokkumonteerimisest, mis keerlevad ja koguvad siin tuure selle „Unistuste Printsessi“ saate ümber. Oleks keegi minu käest küsinud Dimi suhte kohta Ailaga, oleksin rääkinud, mis ma sellest arvan ja tean, aga nagu näha, on paljudel meediaväljaannetel parem tõde varjata ja teha Ailast meeleheitlik mõrd, kes nutab oma eksmeest taga”, tunnistab Maris Buduaarile.

Kaunitar ütleb, et saatesse läksid kõik tüdrukud teadmisega, et Dimi on vaba. „Seda kinnitas meile ka saatetiim“, lisab kaunitar.
„Dimi viis meid Nikki Beach’ile, kus toimus Red Party,  ja seal tuli minu juurde üks mees, kes oli kaameraid nähes väga üllatunud ning küsis, et mis siin toimub? Kui ta kuulis, et Dimi otsib läbi tõsielusarja endale naist, hakkas ta suure häälega naerma ja ütles mulle, et Dimi on juba kihlatud ja abiellub õige pea, et tal olevat ilus ja eksootiline kaasa.“