Eelmisel aastal koos Evelyn Sepaga vaatajate südameid võitnud tantsija Marko Kiigajaan rääkis Gossip.ee-le, millised naised talle meeldivad, millega ta tegeleb ja mis plaanis.

Räägi palun endast. Millega sa tegeled?
Lõpetasin kevadel Tallinna Ülikoolis teise kursuse koreograafia erialal. Võimaluse korral tegelen vahepeal õpetamisega, seda muidugi juhul kui kooli kõrvalt aega üle jääb.

On sul veel hobisid peale tantsimise?
Hobisid on mul päris palju. Poisikesest peale on mulle meeldinud sporti teha ja seetõttu tegelen võimaluse korral niipalju kui võimalik spordiga. Korra olen isegi võitnud koolispordiliidu Eesti Meistrivõistlused võrkpallis. Üleüldse on pallimängud mulle huvi pakkunud. Suviti meeldib mulle tõsisemalt tegeleda rannajalgpalliga.

Kas menusaade “Tantsud tähtedega” tuleb ka sellel sügisel? On Sind sinna kutsutud?
Ma arvan, et sellest on veel natukene vara rääkida, kas saade tuleb või mitte. Hetkelist majandusolukorda vaadates saab see kindlasti raske olema, aga lootus kaob alati viimasena. Teiseks peaksin ma 30-ndal juunil astuma ajateenistusse, kuid küllaltki tõsise põlve trauma tõttu võib see edasi lükkuda.

Kellaga tuntud Eesti naistest tahaksid kõige enam koos tantsida? (nimeta palun kuni viis nime)
Ma olen salamisi selle üle varemgi mõelnud ja mõningaid inimesi sooviksin kindlasti tantsima õpetada ja nende arengut kõrvalt jälgida. Iseasi on see, kas nemad nõustuksid. Huvitav oleks näha, kuidas suudavad tantsusammudega “sina peale” saada Katrin Siska, Eda-Ines Etti, Ines Karu, Kaire Leibak. Nemad just sellepärast, et tunduvad sümpaatsed inimesed, kes on äärmiselt enesekindlad ja tahtejõulised.

Mida sa naiste juures esimesena märkad?
Naiste juures on kõige tähtsam ikkagi nende sisemine ilu ja iseloom, kuid loomulikult on ka välimusel oluline roll. Miskipärast kipun ma alati esmalt vaatama naisterahvaste silmi.

Millised naised on seksikad?
Minu jaoks on seksikad need naised, kes hoolitsevad regulaarselt oma välimuse ja keha eest. Rohkem eelistan naiste juures loomulikku ilu.

Mis teeb naise ebaseksikaks?
Naise teeb ebaseksikas see, kui ta joob palju või suitsetab.

Kellega sa käid? Kus tutvusite? Millal?
Kohtasin oma kallimat paar aastat tagasi Eurovisioonil, kui esindasime mõlemad Eesti riiki.

Sinu naislemmikuid me nüüd teame, aga kes oleks viis meesterahvast, kellest sa Gossip.ee-st kõige rohkem lugeda tahaksid?
Ma üldiselt ei loe eriti artikleid, mis on seotud meestega. Võibolla oleksid huvitavad mõned seltskonnategelased, kes on saanud külge “paha poisi” staatuse.

Millised plaanid on suveks?
Lendasin 23-ndal juunil Hollandisse ja naasen tagasi alles 30-nda juuni varahommikul. Osaleme ülikooliga sealsel folkloori festivalil ja kava on küllaltki tihe.

[ot-gallery url=”gallery/marko-kiigajaan-paljastab-gossip-ee-le-kellega-talle-meeldiks-tantsud-t%c3%a4htedega-saates-tantsida”]