Ometi on fakt see, et selle kuu algul lõpetas Hilton oma pool aastat kestnud armusuhte pesapallimängija Doug Reinhardtiga ja vahetult pärast seda pildistati teda Ronaldoga amelemas, kirjutab Wenn ja vahendab Elu24.

Sellest saati on Hilton pidanud tõrjuma jutte nende võimalikust suhtest ja visalt kinnitanud, et Ronaldo on talle vaid sõber. Nüüd süüdistab neiu aga ajakirjanikke, kes mõtlevat tema kohta õelaid jutte välja.

“Mul on tõeliselt kõrini reporteritest, kes mõtlevad lugusid välja ja leiutavad ka tsitaate, mida mina kunagi öelnud pole. See on naeruväärne! Neil puudub igasugune usaldusväärsus,” kirjutas Hilton Twitteris.

“Nad mõtlevad pahatahtlikke lugusid välja ja ehkki need on tõest nii kaugel, teeb see ikkagi haiget,” kurtis ta. “Nad leiutavad isegi suhteid. Kui ma kutist sõbraga kasvõi räägin, puhuvad nad selle nii suureks ja käituvad, nagu käiks me kohtamas. Nii nõme,” jätkas seltskonnatäht.

“Vabandust, et siin auru välja lasen, mul on lihtsalt kõigist neist tobedatest kuulujuttudest kõrini. Ma püüan oma elule ja tööle keskenduda ega vaja seda lisastressi,” selgitas Hilton.

“Pluss veel see, et ma tahan, et te kõik tõtt teaksite. Ärge uskuge, mida loete – umbes 90 protsenti sellest on puhas väljamõeldis,” lõpetas ta.