OHMYGOSSIP – Aina rohkem populaarsust koguv saade „Unistuste Printsess“ on toonud juba lühikese eetrisoleku ajaga palju intriige ning kõmujutte. Buduaar uuris ühelt saate osalejalt Marinalt, kuidas ja miks läks tema televisiooni meest otsima.

Oled öelnud, et mees peab sulle võimaldama head elu, paljudele kõlab see, et justkui sind huvitaks mehe rikkus. Kuidas kommenteerid seda?

“Ma ei mäleta, et olen kunagi seda otseselt öelnud, ei tea, miks kõik sellest kirjutavad, eks selline imidž on minu jaoks valitud. Minu jaoks tähendab hea elu hoopis midagi muud. See on suhe, kus ma armastan ja mind armastatakse, see on harmoonia, rahu, sõbrad, võimalused teha seda, mida minu hing ihkab, tegeleda oma hobidega, nautida iga hetke oma elust. Ütlen ausalt: minu elu ongi hea.”

“Muidugi midagi halba selles ei ole, et mees on rikas, raha annab vabadust. Kuid armastus ja keemia on ikkagi tähtsamad. Päris kindlasti ma ei saaks olla mehega, kelle vastu mul pole tundeid. Lisaks veel seda, et olen täiesti iseseisev naine ja minu elustiil ei muutu sellest, kas mu elus on rikas mees või mitte. Saan lubada endale ise kõike, mida vajan. Nii et prioriteediks on ikkagi tõelised tunded.”