Madonna lendas koos lastega Malawisse, et ära tuua oma uus tütar Mercy James, 4.

Reedel läks Madonna järele oma uuele tütrele Mercyle. Alguses oli planeeritud, et nelja-aastane tüdruk saadetakse lennukiga tema Los-Angelese kodusse, kuid Madonna otsustas talle isiklikult järele minna, kui ta  adopteeritud poeg David ütles: “Ma tahan oma õega mängida PRAEGU,” kirjutab The SUN.

Väike Mercy James veetis lennukis 12 tundi ja lendas maha 6000 miili. Seejärel viidi ta otse Kabbalah koosolekule. Mercy toimetati Malawist Londonisse privaatlennukiga suure saladuskatte all. Kuid lapsele ei antud aega mängimiseks või uute oludega kohanemiseks. Selle asemel viidi ta pärast saabumist Londonisse oma esimesele Kabbalah-usuliste koosviibimisele koos Lourdese, 12, Rocco, 8, ja Davidiga, 3. Seal viibis ka Madonna ex, Guy Ritchie. Pärast tund aega kestnud koosviibimist viidi Mercy, jalas uued valged sandaletid, Madonna 15 miljonit naela maksvasse elamusse Mayfair´il. Guy võttis Rocco ja Davidi oma Wiltshire kodusse kaasa, et anda Madonnale aega oma uue tütrega tuttavaks saada.

Samal ajal ütles Malawis Mercy isa, kes oli asjatult võidelnud tütre hooldusõiguse üle: “Mu Mercy on läinud. Madonna kasutas oma raha ja võimu, kuid minu veri elab Mercys igavesti ja igavesti. Rohkem ei saa ma nüüd enam midagi teha.”

Eksperdid üle maailma on aga hukka mõistnud Madonna käitumise oma esimesel päeval Mercy ema olles. Nad leiavad, et Kabbalah on viimane, mida laps hetkel vajab ning ärgitavad superstaari lapsele rahu andma, et ta saaks uue ümbruse ja oludega harjuda. Lastepsühholoog Katherine Fingleton ütles: “Kabbalah koosviibimisele minek on lapsele täielik kultuurishokk. Teda peaks eemale hoidma sündmustest tähelepanu all, mis teda arengus kuidagi ei aita.”

Mercy hakkab elama nii Madonna Londoni kui ka New York´i kodus ning ta pööratakse Kabbalah usku, nagu ka toyboy Jesuz Luz, kes eile Milaano moeüritusel catwalk´i kaunistas.