Selle aasta Eurovisiooni võitjale Alexander Rybakile, 23, pakuti muinasjutulist palka selle eest, et ta laulaks oma võidulaulu “Fairytale” neli korda.

Plaadifirmaga Universal võttis ühendust venelastest paarike, kes armastab Rybaki nii hirmsasti, et oli nõus välja käima ligi 700 000 krooni selle eest, et ta esineks nende külalistele sel suvel toimuvas pulmas, mis teeks niisiis ligi 50 000 krooni minutis, kirjutab norra Dagbladet.

Nende kindel soov oli, et Alexander Rybak laulaks ainult laulu “Fairytale” ning seda täpselt neli korda. Laul kestab kolm ja pool minutit ning artist oleks selle peale pidanud kulutama 14 minutit enne kui koju tagasi oleks saanud pöörduda ja seda 700 000 krooni võrra rikkamana.

Kahjuks jäi pulmalistele esinemine ära, jutustab vene Universal´i juht Dmitry Konnov norra väljaandele VG. Ja seda sel lihtsal põhjusel, et Moskva Universal´i esindajad ei saanud kuidagi kätte Rybaki norra agenti, väidab Konnov. Sellega seoses jooksis pakkumine liiva.

Alexander Rybaki mänedzher Kathrine Synnes Finnskog ei taha seda suht ennekuulmatut juhtumit ja fantastilist pakkumist kommenteerida. Kuid selles, et Venemaal valitseb Rybaki-palavik, pole mingit kahtlust. Sealmail tuntakse Minskis sündinud lauljat ja viiulimängijat Sasha nime all. Paar nädalat tagasi teatas Konnov, et Rybakil on kavas välja anda ka uus, venekeelne plaat oma paljude vene fännide jaoks, millele Kathrine Synnes Finnskog eitavalt reageeris ning täpsustas, et debüütalbum võib küll juurde saada paar venekeelset lugu kui plaadi vene versioon välja antakse.