“Mulle meeldivad mehed, kes kannavad viisakaid riideid ning selleks ei pea just ülikonnad ja triiksärgid olema. Kõige olulisem siiski on see, et mees tunneks ennast hästi nendes riietes ja oleks enesekindel,” räägib saates “Unistuste printsess” laineid lööv kaunitar Maarja K. Gossip.ee-le. Uurime, mida neiu ise kanda eelistab ja mis tema silma riivab.

Kas olete pigem emotsionaalne või ratsionaalne ostja?
Olen pigem ratsionaalne ostleja aga tuleb ka ette emotsionaalseid oste.

Kas on mõni rõivaese, aksessuaar või muu toode, millest te poes ükskõikselt ei möödu?

Kui näen kaugelt mõnda tõsiselt meelepärast rõivaeset või jalanõusid, siis neist on raske mööduda, aga selliseid hetki ei tule väga palju ette.

Kui palju kulutate kuus keskmiselt riietele? Mis on olnud teie kõige n-ö pööraseim või emotsionaalseim ost?
Minu puhul oleneb see täiesti hooajast. Suvel leian endale palju meelepärasemaid rõivaid kui talvel. Mõnel kuul ei kuluta ma üldse rõivaste peale.

On teil mõni lemmikkauplus Eestis, välismaal?

Ei ole välja kujunenud lemmikut.

Millistes rõivastes tunnete end kõige mugavamalt ja paremini?

Igapäevaselt tunnen ma ennast mugavalt casual rõivastes. Minu puhul on selleks madalaid jalanõud,teksapüksid ning pluus ei tohiks olla väga liibuv. Kui lähen ööelu nautima, siis tunnen ennast hästi just naiselikes rõivastes ning kõrgetes kontsades.

Mida te kunagi ei kannaks, mis riivab silma?
Ma ei ole näinud veel sellist rõivaeset, mis riivaks silma. Arvan, et loominguline inimene suudab ka kõige kohutavama asja ilusaks kanda.

Millises rõivastuses mehed teile silma jäävad?
Mulle meeldivad mehed, kes kannavad viisakaid riideid ning selleks ei pea just ülikonnad ja triiksärgid olema. Kõige olulisem siiski on see, et mees tunneks ennast hästi nendes riietes ja oleks enesekindel – pigem see jääb mulle silma.

Hinnates Dimi stiili 10-palli süsteemis, siis mis hinde annaksite?

Dimil on väga tugev stiilitunnetus ning hindaksin seda väga kõrgelt – “8” punktiga.

Kas Hispaaniast soetasite endale midagi uut ja huvitavat?
Kahjuks nende salvestamiste kõrvalt ei olnud meil väga palju aega poodlemas käia, aga mõned asjad siiski sain. Mulle meeldisid Hispaanias müüdavad ehted, need olid väga minu maitse järgi. Ühes suures kaubanduskeskuses leidsin ma üles poe, mis on oli täielik kingaparadiis ja sealt sain endale minu silmis maailma kõige armsamad kingad.

Kas Dimi tegi teie või mõne teise saates osaleva tüdruku riietuse kohta komplimente?

Dimi käitus väga viisakalt ja ta tihtipeale tegi neidudele komplimente riiete osas.