“Kui meie Pearuga saaksime oma laulmisega päästa kasvõi mõne pisikese inimese elu, oleksime me teinud siin maailmas midagi väga suurt,” räägib aastaid raadio- ja teleeetris töötanud Kirsti Timmer Gossip.ee-le.  “Ma väga pikalt ei mõelnud,” lisab Delfi naistelehele blogiv kaunitar, et saates “Laulud tähtedega” osalemine on talle kindlasti ka väga toredaks vahelduseks.

Kui kaua võtsite n-ö otsustusaega, et saates osaleda? Teatavasti võtab saade päris suure osa (vabast) ajast..
Kuna projekt on heategevuslik ja kõikide saates osalejate viisipidamist ja musikaalsust kontrolliti, ma väga pikalt ei mõelnud. Perega istusime maha ja arutasime läbi, kas minu mees ja ema suudavad jagada omavahel minu kodused kohustused sel ajal, kui mina laulutundides olen. Nad leidsid, et saavad hakkama ja mina andsin Ruudule oma nõusoleku.

Mida mees tegelikult arvas? Nüüd jääb talle ju kolm last vaadata… kas proovis teid takistada ka :D
Mul on tubli mees, ta saab lastega ideaalselt hakkama. Tal on alati hea meel, kui ma saan tegeleda millegi sellisega, mis mind kodusest rutiinist vahepeal välja raputab. Eks ta näeb ju, kuidas see laulusaade mind elevile on ajanud ja elab mulle ikka kaasa. Meid aitab õnneks igapäevaselt ka minu ema, nii, et me saame ilusasti hakkama.

Kui suured ettevalmistused teil juba käivad?
Ettevalmistused on täies hoos, proovid iga päev.

Millist stiili muusikat ise kuulate ja millist joont proovite saates hoida?

Ise kuulan kõike, mis hästi tehtud. Ma ei ole ühe stiili eelistaja. Raadioinimesena peab ikka erinevate stiilidega kursis olema ja mitte vanasse takerduma.

Kas ja kui palju olete varem laulmisega tegelenud-kokku puutunud?

Minu suhe laulmisega on olnud väga põgus. “Tuberkuloited” plaadile laulsin kunagi ühe refrääni, Reet Linna saates “Laulge kaasa” olen ühe laulu laulnud ja paar karaoket ehk – ongi kõik.

Kas laulupartneri saite ise endale valida?
Laulupartneri sain õnneks ise valida. Kuna me oleme Pearu Paulusega väga vanad tuttavad, meie tutvumise ajal ei käinud mina vist veel keskkooliski, kutsusin ma teda endaga lahingusse, vana sõbraga ju ikka julgem tundmatus kohas vette hüpata. Mul on siiralt hea meel, et ta nõustus. Ma pean Pearust väga lugu nii inimese, kui laulja-muusikuna, lisaks on ta superhea õpetaja.

Mida peate enda trumbiks saates? Mida ehk nõrkuseks?
Ma arvan, et minu trumbiks on 20 aastane lava- ja eetrikogemus, ma ei karda kaameraid. Loodame muidugi, et see kogemus mulle ka hoopis uudses olukorras abiks on. Nõrkuseks -alati on ju võimalik veel paremini!

Kas olete mõelnud ka välise poole peale – kasutate te stilisti abi, õmblete midagi vahvat ise, esinete igapäevariietes?
Saatel on stilist, Karolin Kuusik, kellega koos me esinemisriideid valime.

Kellele teie annetate võidu korral raha? Millest sündis selline otsus?

Kui meie peaksime selle saate võitma, läheb 300 000 krooni Tallinna Lastehaigla Onkoloogiaosakonnale. Võtsin selle osakonnaga isiklikult ühendust, et uurida, mida nad selle summaga teeksid. Nad kasutaksid meie annetust aparaatide ostmiseks, millega jälgitakse vähihaigeid lapsi (vastsündinutest kuni 18 eluaastani). Kuna need aparaadid on töös 24/7 on neid ikka alati juurde vaja. Millest selline otsus? Mul on kodus kolm tervet-tugevat last ja ma ei suudaks iial panna end nende laste emade olukorda, kelle lapsed on selles osakonnas ravil vähidiagnoosiga. Kui meie Pearuga saaksime oma laulmisega päästa kasvõi mõne pisikese inimese elu, oleksime me teinud siin maailmas midagi väga suurt. Kes mõtleb nagu meie ja tahab neid haigeid lapsi aidata, elage meile saates kaasa, siis on see meie ühine heategu!