Endine Atomic Kitten Kerry Katona, kes alles pool aastat tagasi kulutas 15000 naela iluoperatsioonidele, mille tulemusena ta sai kanda riideid “size 8” on taas sama kogukas kui enne.

Pole ka imestada, kui endine Briti pop-laulja sööb kolm praadi korraga üheks lõunasöögiks. Kerryt ja tema boyfriendi Mark Crofti nähti restoranis. Kerry sõi esimese käiguna kala ja chipse koos coca-colaga, teiseks käiguks oli hiigelsuur ribi ja friikartulid ning kolmanda lõunasöögina mahtus talle veel kausitäis paneeritud krevette. Seda kõike sõi ta suure klaasi õlle saatel. Magustoiduks võttis Kerry Bacardi Breezeri.

Allikas, kes neid nägi lisas: “Kerry sõi nagu poleks homset. Ta ei hoolinud, et inimesed vaatasid kui palju ta sööb. Lisaks andis tema boyfriend talle oma taldrikust juurde, kirjutab New of the World.

Toitumisspetsialist Carina Norris arvutas, et Kerry sõi ühe toidukorrana ära 3704 kalorit, mis on kaks korda rohkem kui tavaliselt lubatud keskmine kalorite kogus päevas. Carina rääkis, et selline toitumine tekitab ka varem või hiljem tõsiseid tervisehäireid.

Vaata pilte endisest peenikesest ja nüüdsest paksust Kerryst SIIT

Nelja lapse ema Kerry, kes on yo-yo dieetidega kord suur kord peenike juba aastaid kehakaaluga hädas. Ta aina sööb, isegi siis, kui teda filmitakse. Vaata videot!