Paris Hiltonil olevat plaan. Teatavasti nähti Paris Hiltonit ja Ronaldot eelmisel nädalal ühes Los-Angeles´i klubis teineteise vastu kuumi tundeid üles näitamas. Pidu jätkus Parise õe Nicky Hiltoni juures kuni varaste hommikutundideni.

Ajalehe “News of the World” sõnul olevat Hilton öelnud, et nad võiksid olla kuulsamad kui “Posh” ja “Becks”: “Meie kaks võiksime koos olla fantastiline paar. Me mõlemad oleme nii tuntud, et me oleksime isegi suuremad kui David Beckham ja Posh Spice. Igatahes oleme me palju kuumemad ja nooremad kui nemad!”

Paris Hilton olevat mures, et tema täht on langemas pärast suhet “The Hills”-tähe Doug Rheinhardt´iga. Paar läks lahku eelmisel nädalal. “Doug oli kõigest endine “realityshow” täht. Järsku polnud enam piisavalt huvi Parise vastu ja tema sissetulek seoses erinevatest üritusest osavõtuga langes tunduvalt. Ta töötas kui loom, et teenida sama palju kui enne. Ta teab, et Ronaldot endale võites on ta jälle väga kuum,” ütleb üks Hiltoni sõpradest.

Väidetavalt on Paris nõus Hispaaniasse kolima kui Ronaldo alustab Real Madrid´is. “Ma ütlesin talle, et oleksin nõus koos temaga Madridi kolima. Ma lubasin,” ütles Paris.