Veel mõned päevad tagasi eitas näitleja Bradley Cooper, 34, et tal võiks olla suhe Jennifer Aniston´iga: “Meie vahel ei ole midagi. Ma olen teda kohanud kõige rohkem kolm korda elus,” ütles ta Nöjesbladet´i reporterile Las Vegases.

Neljapäeva õhtul nähti aga Jenniferi ja Bradley´t nautimas romantilist õhtusööki itaalia restoranis “Il Cantinori” Manhattanil.  Washington Square Park´is õnnestus fotograafil paarike ka pildile jäädvustada. “See oli kohtamine,” ütleb üks allikas vastavalt celebrity-mania.com-le, “Jen ei taha kiirustada. Ta igatseb armastuse järele, kuid ei taha uude suhtesse tormata.”

“Nad olid väga kenad ja rääkisid palju,” ütles restorani juhataja. Nad tellisid pastat, prae, salatit ning veetsid õhtu ilma alkoholita, juues selle asemel Pellegrino vett. Seejärel nähti neid restoranist samas autos lahkumas.

Jutud Jenniferi ja Bradley võimalikust romansist said alguse juba selle aasta maikuus kui neid nähti teineteisega flirtimas New York City´s filmi “Management” esilinastusejärgsel peol. Kuid Bradley eitas romanssi ja teatas: “Ma olen vaba.” Samas tunnistas ta, et on meelitatud, et teda romantilises mõttes Anistoniga seostatakse. Sarnaselt näitlejatariga on ka Bradley´l seljataga purunenud abielu.

Jennifer Aniston on olnud vaba pärast lahkuminekut näitleja John Mayer´ist selle aasta märtsikuus. Hetkel viibib Brad Pitti endine abikaasa New York City´s, kus toimuvad uue komöödia “Bounty Hunter” võtted.