Juba kolmas päev peetakse Californias iga-aastast Los Angelese filmifestivali. Sellel aastal on festival juba viieteistkümnendat korda.

1995. aastal alguse saanud Los Angeles Independent Film Festival (LAIFF) nimetati 2004. aastal ümber lihtsalt LA Film Festivaliks. Festival kestab kümme päeva, mille jooksul näeb üle 200 filmi. Viimastel aastatel on inimeste huvi festivali vastu olnud ülisuur ning kümne päeva jooksul on festivali külastanu üle 83000 inimese.

Tagasi on ka meeldivad “Coffe Talks” istumised, kus pakutakse kohvi ja vesteldakse väiksemates ringkondades kas siis filmist endast, mõnest näitlejast või käsikirjast.

Pileteid saab nii eelmüügist kui ka kohapealt. VIP pilet, millega saab kõiki filme vaatama ning järjekordateta sisenemised, maksab eelmüügist 800 dollarit ja kohapeal 1000 dollarit. Kümne päeva tavapilet maksab eelmüügist 500 dolarit ja kohapeal 600 dollarit. Nii nimetatud “uudistaja pilet”, millega saab piiratud arvu filme vaid vaadata maksab eelmüügist 300 dollarit ning kohapeal 400 dollarit. Võimalik on maksta ka iga filmi eest eraldi -sellisel juhul tuleb maksta 10-15 dollarit üheordse filmielamuse eest.

Sellel aastal on seoses filmifestivaliga aga räägitud kõige enam mitte filmidest vaid uuest trendist naisnäitlejate seas. Nimelt Christina Ricci, Megan Fox ja paljud teised kaunitarid on filmifestivalil silma torganud rinnahoidjadeta suhteliselt liibuvates kleitides. Sellest ka viimane moeröögatus Hollywoodis – naised ilma rinnahoidjateta!

Kui siiani on räägitud rohkem naiste riietusest ja trendidest, siis homme on festivali tähtsündmus – John Dillingeri filmi  “Public Enemies” esilinastus, kus peaosaline on naistelemmik Johnny Depp. “Public Enemies” jõuab USA-s kinodesse 1. juulil ja Eesti kinodesse 10. juulil.

Vaatame, mida lõbusat toob 12-22 Augustil toimuv Los Angelese Downtown Film Festival.

Festivali pilte näed SIIT

 

 

[ot-gallery url=”gallery/18-28-juunil-toimuv-los-angelese-film-festival-l%c3%b5i-uue-trendi-naised-rinnahoidjadeta”]