Eile ilmus Belgia suurimas päevalehes “Het Laatste Nieuws” ajakirjanik Philippe Ghysens poolt lugu Belgia ärimehest Dimist, kes osaleb meie realitisaates “Unistuste printsess”.

Gossip.ee otsustas uurida, kui suur staar Dimi Belgiaas on. “Dimitri alles saab Belgias tuntuks,” rääkis Philippe Ghysens Gossip.ee-le. “Dimi ei ela hetkel Hispaanias, ta on tagasi Belgias ja tegeleb oma äridega. Eilsesse lehte tegin temast pika intervjuu, kus ta rääkis oma elust, Eestist ning telesaatest. Dimile väga meeldis selles osaleda ja ta on ülimalt rahul, et sellest osa võttis. Meie leht läks müüki 300000 tiraazis ning peale lehe ilmumist vallandus Dimi-buum. Mulle hakati helistama ning taheti tema numbrit. Siiani pole ta veel avaliku elu tegelane olnud.”

“Muuseas ma tean ka, millise tüdruku ta valis. Dimi ei suutnud seda mulle ütlemata jätta aga selle sain ma loomulikult kindla lubaduse vastu, seda mitte avalikustada. Minu suu on siinkohal suletud! Palju tervitusi teile Belgiast ja mul on hea meel, teiega koostööd teha!”