TV3 uudistetoimetuse juht Sven Soiveri (32) eraelu on kohal on palju küsimusi. Järjest rohkem on meedias juttu olnud, et Soiver elab kodus Kuusalus oma naise Viola ja kahe lapsega, aga samal ajal peab pealinnas endast nooremat armukest…

Sven rääkis teleajakirjale Nädal suu puhtaks. Ta elab tõepoolest juba pikemat aega Tallinnas Kristinega, kes on temast tõesti 12 aastat noorem. “Ma ei ole nii-öelda ringitõmbaja tüüp. Mul ei ole elus olnud ühtegi üheöösuhet ja seda suhet võtame mõlemad tõsiselt.”

Sven ja Kristine tutvusid 2007. aastal, kui neiu käis TV3s Sveni töövarjuks. Töövarjupäeval veedavad gümnaasiumiõpilased ühe tööpäeva ettevõtja/spetsialisti/juhi juures, jälgides tema selle päeva tegemisi. Seejärel nad suhtlema ei jäänud, kuid kohtusid juhuslikult töö tõttu umbes aasta hiljem ja siis hakati rohkem suhtlema. Möödus veel aasta ja 2009. aastal nähti neid juba koos mitmel avalikul üritusel.

“See kindlasti ei olnud midagi sellist, et tuleb noor tütarlaps ja tõmbab mehe perekonna juurest ära. See ei juhtunud kiiresti ja mõtlematult,” selgitab Soiver. “See, kuidas läinud on, ei ole kõigi suhtes õiglane olnud ja ka mul endal pole lihtne olnud,” kurdab Sven. Oma lastega, kellest üks on 3aastane ja teine aasta ja poolene, suhtleb Sven tihedalt.

“Kui mõtlen sellele, kes minu elus kõige tähtsamad on, siis need on lapsed. “Kuid ainult selle nimel elada pole ka võimalik. Mis üldse lastesse puutub, siis minu töö tõttu olen alati saanud lastega vähe koos olla. Tuled küll natuke hiljem tööle, aga koju jõuad siis, kui nad hakkavad magama minema või juba magavad. “