Aasta pärast helisevad Rootsi Kuningriigis pulmakellad. 19-l juunil 2010-l aastal ütlevad Rootsi Kroonprintsess Victoria ja tema kihlatu Daniel Westling teineteisele “jaa”. Rõõmus ja kauaoodatud sündmus saab toimuma Stockholmis Storkyrkan´is. Kes sündmust isiklikult näha soovib, peab leidma paiga kuningalossi põhjapoolsel küljel, kust on võimalik pruutpaari lehvitamas näha.

Ettevalmistused kuninglike pulmapidustuste eel on täies hoos ja neid juhivad Victoria ja Daniel ise koos pulmakoordinaatori Håkan Pettersson´iga. “Kõik läheb hästi,” ütleb viimane Aftonbladetile, “järgmisel aastal toimuvate pidustuste jaoks on välja töötatud täpne plaan, kuid on veel detaile, mis vajavad täpsustamist. Kindel on see, et laulatus toimub Storkyrkan´is, korteezh läheb läbi Stockholmi, pruutpaar lehvitab kuningalossist ja pulmapidu saab suur olema.”

Kõige kindlam viis pruutpaari isiklikult näha on Norrbro kõrval, kuhu tulevad kokku tuhanded inimesed. Pruutpaar tuleb välja rõdule ja lehvitab. Kuid ka korteezhi teel on võimalik heita pilk Rootsi tulevasele kuningannale ja tema printsile. Täpne tee kulgemine ei ole veel paika pandud, kuid vastavalt Aftonbladeti andmetele algab see Storkyrkan´ist ja lõppeb Skeppsbro juures. Juhul kui järgmise aasta 19-l juunil peaks olema vihmane ilm, siis leidub ka palju erinevaid kaetud vankreid, millest üks on valmistatud juba 1897-l aastal.

Igalühel on aga võimalik pulmapidu televiisori teel vaadata ning sündmusest osa saada. Seda teevad miljonid inimesed üle terve maailma ja seda kannavad üle kõik suuremad Euroopa telekanalid.