“Minu töö spetsiifikast lähtuvalt on mu puhkus mõnes mõttes päris pikk, sest televisioonis ja raadios on ju praegu hooaegade vahel paus. Võiks öelda, et mu puhkus kestab sisuliselt lausa kolm kuud, aga selle sisse jäävad igasugused kontserdid,” räägib saatejuht Mihkel Raud.

“Juulis on Tabasalus kolm kontserti koos Hendrik Sal-Salleriga ja eks neid esinemisi tuleb veelgi. Päris jõude ma terve suve tõesti ei istu, aga regulaarset ja rutiinset tööd on muidugi mõnevõrra vähem. Praegu on meil Singer Vingeriga käimas turnee koos Tanel Padar & The Suniga. Ühest küljest on see kahtlemata töö, teisest küljest jälle omamoodi tore ringreis ja võimalus külastada Eestis paiku, kus mõnda aega käinud ei ole,” räägib Mihkel Raud Elu24-le.

“Hiljem on mul plaanis ka veidi reisida. Kavas on Šotimaa reis ja Horvaatia reis. Puhkan, uurin, mis sealmail toimub, külastan vaatamisväärsusi. Kui ilm vähegi lubab, siis Horvaatias tahaks ujuma ka minna. Kindlasti saab väga huvitav olema Lapimaal, sinna lähen mootorrattaga matkama. Mulle meeldib väga reisida ja reisin alati nii palju kui vähegi võimalik,” paljastab Mihkel oma suveplaane.