Aerosmithi laulja Steven Tyleri tütar ja 4-aastase Milo ema Liv oli ilmselt autost väljunud plaaniga võtta üks väike snäkk, aga märgates LA Santa Monica Boulevardil kärus istuva väikelapse peale röökivat naisterahvast, seadis modell kiiresti sammud hoopis sinnapoole.

Filmis “Lord Of The Rings” oma võlusid näidanud kaunitar läks otsejoones käru juurde, kontrollimaks, et pisikese tüdrukuga on kõik korras. Seejärel valas ta vanema naisterahva, kes võis olla tüdrukutirtsu vanaema või lapsehoidja, tõelise pahameelega üle, ähvardades politsei kutsuda. Vanaemake ei jäänud võlgu ning soovitas Livil oma asjadega tegeleda ja mitte nina teiste ellu toppida. Sõnavahetusega kaasnesid tigedad näoilmed, näpuga näitamine ning karjumine, vahendab DailyMail.

Saanud sõna sekka öelda, läks näitlejatar ja modell lähedalasuvasse kohvikusse einestama. Vihane mutike karjus talle veel kõval häälel järele, pidades lapse peale karjumist ilmselgelt loomulikuks nähtuseks. Liv Tyler, kes varemgi avalikkuse tähelepanu pälvinud oma suure südame ning heatahtlikkuse tõttu, on seotud mitme lastekaitseorganisatsiooni-ja toetusfondiga.