Paljudel kuulsustel on ülikooliharidus, vahendab Aftonbladet. Arva ära, kes õppis ajakirjanikuks ja kelle erialaks oli majandus.

Isegi kui seda on raske ette kujutada, siis oli Hugh Grant Oxfordi Ülikooli üliõpilaste hulgas tipus. Sama raske on ette kujutada, et tähtrezhissör Steven Spielberg ei saanud sisse filmikooli ja seda lausa kolm korda. Brad Pitt, kes tihti ajakirjanikega peab lävima, unistas kord sellest, et ise intervjueerija osas olla. Ta on nimelt õppinud kuulsusrikkas ajakirjanduskoolituses Missouri School of Journalism, mis asub Missouri-Columbia Ülikooli juures. Ajakirjanikku Brad Pitt´ist küll ei saanud, selle asemel lõi ta läbi filmis Thelma ja Louise 1991-l aastal.

Brad Pitt pole ainuke, kellele meeldis ajakirjandus (tõenäoliselt ei meeldi talle küll enam ajakirjanikud…). Nii Meg Ryan kui Denzel Washington on õppinud sama eriala. Üldiselt tundub aga, et inglise keel ja kirjandus on paljudele staaridele kõige südamelähedasem. Draama on loomulikult samuti populaarne. Ülikoolid, kus paljud on käinud, kuuluvad parimate hulka, nagu näiteks Oxford, Yale ja Harvard.