Selle kevade suurima teleshow Laulud tähtedega uus žürii on selgunud; laulupaare asuvad hindama Maarja-Liis Ilus, Mihkel Raud ja Peeter Rebane.

Tänavugi on žürii ülesandeks hinnata laulvaid avaliku elu tegelasi, kel paarilisteks professionaalsed lauljad. Kuigi nii Maarja-Liis Ilus kui Mihkel Raud on end superstaarisaates asjatundlike kohtunikena tõestanud, ootab neid nüüd ees pisut teistsugune kogemus.

Minu roll saab selles saates superstaari-omast kindlasti erinev olema, sest tegemist on täiesti teistsuguse suunitlusega projektiga, kus seltskond laulab heategevuslikel eesmärkidel, ütles Mihkel Raud, selgitades: Vaevalt keegi neist ette kujutab, et pilvitus tulevikus hiilgav popkarjäär terendab; nende eesmärgid ning osalemise põhjused on superstaaridest sootuks teised ja täpselt selliselt positsioonilt ma nende laulmist kommenteerida ka kavatsen.

Esmakordselt istub kohtunikelaua taha aga Peeter Rebane, kelle jaoks on sarjas kaasa löömine täiesti uueks ja huvitavaks kogemuseks. Kohtunikuna tahaksin olla õiglane, kuigi mitte nii karm kui Mihkel ega nii leebe kui Maarja, märkis Rebane, täpsustades, et õigluse huvides on ta vajadusel valmis ka karmimateks sõnadeks.

Žüriid näeb täies koosseisus TV3 eetris juba esimeses Laulud tähtedega otsesaates 21.märtsi õhtul kell 19.30.

Laulud tähtedega avahooajal olid kohtunikeks Kadri Tali, Jaanus Nõgisto ja Jüri Makarov.